Jak można obawiać się oplaty w stylu 700 pln po 3 latach?mam wlasnie oferte od Forda na 36 miesiecy, kwota bardzo fajna ale obawiam sie troche ze w 3 roku trzeba bedzie oplacic serwis![]()
Jak można obawiać się oplaty w stylu 700 pln po 3 latach?mam wlasnie oferte od Forda na 36 miesiecy, kwota bardzo fajna ale obawiam sie troche ze w 3 roku trzeba bedzie oplacic serwis![]()
1. Ta oplata jest po 24 miesiącach.Jak można obawiać się oplaty w stylu 700 pln po 3 latach?
w OWU masz definicję czynszu, a potem dostajesz potwierdzenie warunków kontraktu, w których jest:To co przywołujesz to jest "owu". Sztampa, którą każdy dostaje. Są tam także zapisy o assistance, aucie zastępczym czy nawet oponach.
Jak się do tego ma część B kontraktu?
Puki auto jest na gwarancji producenta to można spać spokojnie. Jak już zdążyliśmy ustalić to serwis po 24 miesiacach jest płatny w zależności od aso ~ 700-800 pln.
I skoro nie mam obsługi serwisowej to na jakiej podstawie ma mi arval finansować np. usterkę skrzyni biegów po gwarancji producenta?
Wg mnie jesteś w błędzie.w OWU masz definicję czynszu, a potem dostajesz potwierdzenie warunków kontraktu, w których jest:
View attachment 29414
opłata serwisowa, która zgodnie z OWU obejmuje koszty serwisowe i ubezpieczenie....