FSA 21S41 - Przegrzewanie gł. stycznika baterii W.N.

kdldz

Zadomawiam się
Kurde, nIgdy nie widzialem zolwika, a czasem potrafie pocisnac na autostradzie - a mam wymieniony HVBJB i najnowszy soft. Macie wersje GT?

wemar

Fachowiec
brykales na torze? i przezyles? to chyba jechales tylko prosto, bo wg. pewnych opinii, mach-e w ogole nie trzyma sie drogi i kazdy zakret dla niego to wyzwanie ;)
Tor to mocno powiedziane - kilka zakrętów pokrytych asfaltem, nie mającym statusu drogi publicznej.
W kwestii nie trzymania się drogi - swoje pierwsze 300k km zrobiłem autami z tylnym napędem, często po drogach, które odśnieżała dopiero pani Wiosna, a ABS i kontrola trakcji dostępne tylko w głowie, a rozdział siły hamowania zależał od tego, jak się człowiek przyłożył do jesiennego przeglądu. Zatem jeśli coś nie trzyma się drogi, to znaczy, że trzeba zmienić ustawienia lub styl jazdy. :D

Nie spodziewałem się po MME rewelacji, ale jak jest okazja, to trzeba spróbować. Wysoka waga, choć nisko zamocowana i fabryczny setup zawieszenia niestety nie dają dużo frajdy. Nadwozie mocno się buja, co nie jest miłe, a jeśli chodzi o trzymanie, to dużo mniej komfortowe były fotele niż koła i zawieszenie. Przy ostrym hamowaniu auto jest wyczuwalnie podsterowne. Pomogło ustawienie ciśnienia 3,5 bara przód i 3,8 tył (na ciepło), ale to nie jest ustawienie do normalnej jazdy.

Nie jestem rozczarowany, MME kupowałem z innym zamysłem, niż takie jazdy.