FSD i strzałki w prawo. Te zielone

K

Konto_usunięte_2021-03-29

Gość
Cześć. Ktoś z działającym FSD jest w stanie potwierdzić czy strzałki do skrętu w prawo na skrzyżowaniu są rozpoznawane?
Pytam, bo widziałem dziś na wizualizacji jak nie mógł się zdecydować i przy czerwonym + strzałce co sek zmieniał z czerwonego na zielone.
Wolałbym żeby sam nie ruszył i po sekundzie hamulec w podłogę...
Dzięki

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie tez czasem migają. Problemem jest też brak widoczności tych świateł. Bywają za wysoko
Sam nie ruszy bez zatwierdzenia. Aczkolwiek nie wiem jak będzie gdy ruszy przed nami poprzedzające auto? nie powinien

newbe

Posiadacz elektryka
Cześć. Ktoś z działającym FSD jest w stanie potwierdzić czy strzałki do skrętu w prawo na skrzyżowaniu są rozpoznawane?
Pytam, bo widziałem dziś na wizualizacji jak nie mógł się zdecydować i przy czerwonym + strzałce co sek zmieniał z czerwonego na zielone.
Wolałbym żeby sam nie ruszył i po sekundzie hamulec w podłogę...
Dzięki
Wizualizację chyba tak samo działają. Problemem chyba jest to że Tesla oczekuje pewne światła nad pasem ze strzałką wprawo. A my mamy tylko strzałkę doklejoną.
Kliknij w prawe kółko i powiedź: "Bug report: right turn lights are not detected correctly".

Bronek

Pionier e-mobilności
dzisiaj sprawdzałem, to nie widzi strzałki akurat na tym skrzyżowaniu . A na drugim nawet wlasciwego tez nie pomimo iz było w zasiegu kamery.
także z tym u nas trzeba byc ostroznym. Swiatla w USA sa inaczej rozmieszczane.
raz tak raz inaczej