krzyss
Pionier e-mobilności
Ale mozna wylaczyc lokalizacje, i wtedy spyta gdzie jestes. I wybrac WlochyTak
Jeśli nie jesteś we Włoszech to nie zobaczysz żadnej subskrypcji do wyboru.
Nie ma za co.
Tak dzialalo jeszcze niedawno.
Ale mozna wylaczyc lokalizacje, i wtedy spyta gdzie jestes. I wybrac WlochyTak
Jeśli nie jesteś we Włoszech to nie zobaczysz żadnej subskrypcji do wyboru.
Nie ma za co.
A wiesz może czy jak podepne inne auto , u mnie Explorer będzie,Kartę do płatności za ładowanie podpinasz w aplikacji (hamburger - Ładowanie - Zarządzaj płatnością)
View attachment 28805
A wiesz może czy jak podepne inne auto , u mnie Explorer będzie,
1. jak mam konto to zacznie sam ładować czy muszę coś jeszcze w apce kliknąć ?
2 czy będzie ładował choc nie mogę w niej wybrać Explorera więc wpisałem ID 4 bo to w sumie to samo.
3. Z tego co widzę to nie wszystkie SuC w Brnie obsługują inne pojazdy więc skąd mam wiedzieć do którego się podpiąć
Sporo tych pytań ale dopiero zaczynam 🤪
Właśnie przeglądam tę aplikację i po kliknięciu hamburger mam ładowanie i nie mam opcji ładuj Twój inny EV,Nie no. Sam ładuje tylko w Tesli. Przy innym EV trzeba kliknąć parę razy w apce Tesli: hamburger -> Charge your other EV -> wybierasz lokalizację / ładowarkę -> Charge here -> wybierasz stanowisko (np.1A czy 2A itp - zerknij na supercharger i będziesz widział tam numer) i naciskasz 'start charging' (sorki, opis z mojej angielskiej wersji apki Tesli)
Chyba powinien o ile wybrałeś tą samą pojemność baterii w ID.4 (bo to pewnie o to chodzi)
W opcji 'Charge your other EV' zobaczysz tylko te SuC, które są udostępnione.
Po prostu poklikaj 'na sucho' w apce i zobaczysz jak to się robi
Właśnie przeglądam tę aplikację i po kliknięciu hamburger mam ładowanie i nie mam opcji ładuj Twój inny EV,
Przy wprowadzaniu id4 pyta tylko o zasięgu a nie pojemność baterii🥴
Może jest tak że jak mam wpisana inna markę a w PL nie obsługuje to opcji ładuj inne EV nie widzi ? Co Wy na to ?