Funkcje S3XY buttons

Bronek

Pionier e-mobilności
Dodali coś czego nie rozumiem np boombox podczas jazdy ale nie dziala lub ja nie umiem tego odpalić. Jest opcja przycisków w chmurze ale nie kumam jak to działa ( ponad stówkę trza dać
A tu filimik dla tych co jeszcze nie wiedzą o tych fajnych w sumie możliwościach

pmlody

Pionier e-mobilności
Może trzeba do nich napisać - pewnie nie powinno być skomplikowane skoro mają ograniczenie od dołu :)
Hold my beer

zibizz1

Pionier e-mobilności
A nie jest tak że powyżej 140 nie da się wyłączyć autopilota a ok 145 włącza się na amen? Można sobie limit prędkości ustawić na 140 jak w autach demo;)

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Każdy będzie wykorzystywał różne funkcje, które w jego samochodzie i dla niego uzna za przydatne.
Ja otwieram/zamykam drzwi pasażerów (bo są dziwne i automatyczne itp)
Używam nagminnie wew obiegu.
Dziękuję awaryjnymi (2 migniecia )
Otwieram frunka
Podgrzewam baterię, to sporadycznie - tej funkcji Tesla nie ma.
Lusterka czasem składam
Resztę coś tam coś tam - nawet nie pamiętam może szybkości wentylatora?

(mam 8 szt czyli mógłbym mieć ok z teoretycznie 32 funkcje -(jazdy przycisk ma 1x ; 2x ; długie naciśnięcie)
Do tego dochodzą teraz ekranowe i te w chmurze
Więc dla wielu kupowanie fizycznych przycisków może nie być już konieczne podobnie jak tego obrotowego.

Bronek

Pionier e-mobilności
Deweloper jak zwykle odpiwiedzial po kilku minutach, że jest to wersja Beta i na razie są skupieni na samych funkcjach i dodadzą to o co mi chodziło czyli piktogramy lub stan przycisku?
Ale można to zobaczyć robiąc z przycisku info jego stanu ale tylkombaterii

Last edited:

pmlody

Pionier e-mobilności
Może trzeba do nich napisać - pewnie nie powinno być skomplikowane skoro mają ograniczenie od dołu :)
Odpisali ze ciekawy pomysł i przekazali do zespołu developerskiego ;)

Riki83

Zadomawiam się
A co myslisz, jesli to Beta funkcja - uruchomienie swiatel preciwmgielnych z poziomu s3xy button, gdy wlacze mam problem z dziwną ich pracą - mrygają.... normalnie delikatnie migoczae wiec cos jest nie tak. Ale mam tez problem z tylna instalacją.... jeden cienki kabelek nie bylo gdzie podpiąć.... luzem jest i moze tu problem.... bo nie moge tez za pomoca przyciskow odpalic ogrzewania foteli.

Bronek

Pionier e-mobilności
Po zmianie apki na nową jest źle, nie działają funkcje, które do tej pory byly ok. Np nie grzeje foteli, nie otwiera całkiem drzwi falcon. Dostosowali do Tm3 HL a chyba rozwalili dotychczasowe ustawienia.

To kolejna niestabilność, wiec tsk jak bylem fanem tych przycisków to teraz bym ich nie kupił. Zaczynają się gubić
Poniekąd to "wina" Tesli, nowe modele itd.. A do tego jest ciśnienie aby dodawać i dodawać. To spiepszyli, przynajmniej dla Xsa

kristof46

Fachowiec
Po zmianie apki na nową jest źle, nie działają funkcje, które do tej pory byly ok. Np nie grzeje foteli, nie otwiera całkiem drzwi falcon. Dostosowali do Tm3 HL a chyba rozwalili dotychczasowe ustawienia.

To kolejna niestabilność, wiec tsk jak bylem fanem tych przycisków to teraz bym ich nie kupił. Zaczynają się gubić
Poniekąd to "wina" Tesli, nowe modele itd.. A do tego jest ciśnienie aby dodawać i dodawać. To spiepszyli, przynajmniej dla Xsa
Słabo :/ Mnie najbardziej w sumie interesowała ta funkcja z autopilotem. Przez fakt posiadania podstawowego rzadko go używam bo jak wiadomo na naszych drogach mamy nieustanną walkę o każdy centymetr. Przez to częste zmiany pasów itd. To wpływa na fakt że po prostu nie chciało mi się non stop aktywować ręcznie autopilota. Ale jak zauważyliście za łatwo można sobie go dezaktywować. Chyba że coś zmienili.