Jeśli mowa o nowej Tesli to jedyną opcją jest zakup na tesla.com. Najlepiej z referralem któregoś z ForumowiczówA gdzie się kupuje?
Swoją drogą nastaw się na szał końca kwartału jeśli będziesz zamawiać dziś/jutro. Może paść pytanie czy wyrobisz się z płatnością i rejestracją na poniedziałek ;-) Tesla już tak ma, że do końca kwartału chcą wydać jak najwięcej aut z uwagi na plany sprzedażowe. Więc jeśli nie zależy jakoś mocno na czasie, wolałbyś przejść cały proces zamawiania i odbioru "na spokojnie" oraz odebrać auto bez nerwówki to polecam zamówić w lipcu. Auto raczej będzie w ciągu plus minus miesiąca, może szybciej w zależności od wybranej wersji.Super, dziękuje za odpowiedź!
Pozdrawiam
Pamiętaj, żeby kliknąć z czyjegoś polecenia - dostaniesz pakiet darmowych ładowań na Supercharger.Dziękuje!
Aplikacja - ściągnięta, faktycznie, auto skonfigurowałem w ... 2 minuty
Wreszcie nie pierniczyłem się z pakietami itd
Potwierdzam – zamówiłem Teslę w poniedziałek, 23.06, a już zostałem wciśnięty na odbiór w sobotę, 28.06.Swoją drogą nastaw się na szał końca kwartału jeśli będziesz zamawiać dziś/jutro. Może paść pytanie czy wyrobisz się z płatnością i rejestracją na poniedziałek ;-) Tesla już tak ma, że do końca kwartału chcą wydać jak najwięcej aut z uwagi na plany sprzedażowe. Więc jeśli nie zależy jakoś mocno na czasie, wolałbyś przejść cały proces zamawiania i odbioru "na spokojnie" oraz odebrać auto bez nerwówki to polecam zamówić w lipcu. Auto raczej będzie w ciągu plus minus miesiąca, może szybciej w zależności od wybranej wersji.