...gdzie najkorzystniej kupić Tesle?

Sceptyczny entuzjasta

Posiadacz elektryka
Dopiero jak przejrzałem temat uświadomiłem sobie, że dziś minęło dokładnie 4 lata kiedy odebrałem swoją trójeczkę. Pierwsza podróż z salonu 300 km, pierwsze ładowanie na Kauflandzie :) (jeszcze 50 kW wtedy leciało) i potem przez parę tygodni ta ciągła chęć, żeby gdzieś pojechać. Wtedy też miałem niezłe wariactwo z odbiorem i załatwieniem finansowania. Była niezła presja ze strony salonu.

krzyss

Pionier e-mobilności
Bogatemu to i diabeł dzieci kołysze. Nie dość że ludki korzystają z ref-linków to jeszcze tesla maile wysyła ;)
Bez przesady, wszystkich polecen mialem chyba piec ? To wychodzi jedno rocznie. Z tego jeszcze jednego uzyl znajomy.
Ale mile to jest nie powiem.

krzyss

Pionier e-mobilności
Dopiero jak przejrzałem temat uświadomiłem sobie, że dziś minęło dokładnie 4 lata kiedy odebrałem swoją trójeczkę. Pierwsza podróż z salonu 300 km, pierwsze ładowanie na Kauflandzie :) (jeszcze 50 kW wtedy leciało) i potem przez parę tygodni ta ciągła chęć, żeby gdzieś pojechać. Wtedy też miałem niezłe wariactwo z odbiorem i załatwieniem finansowania. Była niezła presja ze strony salonu.
Ja po odbiorze w Marcu 21’ pojechalem z Zabek do Kazimierza na zachod slonca 😀

Najnowsze dyskusje