piotrazz
Posiadacz elektryka
Bliskość Ciechocinka może wpłynąć na negatywną opinię, ale warto spróbowaćLub w okolicach Bydgoszczy.
Bliskość Ciechocinka może wpłynąć na negatywną opinię, ale warto spróbowaćLub w okolicach Bydgoszczy.
W okolicach Żnina przy zjeździe na ul. Aliantów do McDonalda jest ładowarka. Właśnie widzę że nawet przy McDonald jest ładowarka Chargein+. Kiedyś to by mi się przydało. Teraz jest też Powerdot pod Biedronką na tej samej ulicy. Jest tam też Lidl ale nie widzę ładowarki na plugshare. Jak na polskie standardy to bardzo dobrze obsługiwane miejsce gdzie masz jeszcze plan awaryjny.Jak ostatnio z Trójmiasta jechałem do Poznania, to tak się zastanawiałem czy nie zaproponować jakiś MOP w okolicach Żnina.
No to może zagłosujmy na tą konkretną lokalizację? W Gdańsku po kilku latach prób coś się ruszyło 🤟W okolicach Żnina przy zjeździe na ul. Aliantów do McDonalda jest ładowarka. Właśnie widzę że nawet przy McDonald jest ładowarka Chargein+. Kiedyś to by mi się przydało. Teraz jest też Powerdot pod Biedronką na tej samej ulicy. Jest tam też Lidl ale nie widzę ładowarki na plugshare. Jak na polskie standardy to bardzo dobrze obsługiwane miejsce gdzie masz jeszcze plan awaryjny.
Proponowałem to na stronie Tesli i GreenWay, ale bez rezultatu.
"Bliskość" to 150km (w dwie strony) na Białe Błota (bo pewnie gdzieś tam by miało sens)/centrum. Niby 40min w jedną stronę ale jadąc Poznań-Trójmiasto to jest godzina różnicy wg Google Maps.Bliskość Ciechocinka może wpłynąć na negatywną opinię, ale warto spróbować![]()
Będą następne przetargi, nie wszystko na raz. Na S5 nie wszystkie MOPy nawet zbudowali, tak więc przyjdzie czas.Przy okazji, ten przetarg na ładowarki na mopach z GDDKiA nie uwzględnia żadnej na trasie S5. Ktoś o niej zapomniał.
Wrzuciłem propozycję lokalizacji w Żninie, ale nie pojawiła się jeszcze na liście do głosowania. Z opisu wynika, że dopiero w kolejnej turze będzie :-(Będą następne przetargi, nie wszystko na raz. Na S5 nie wszystkie MOPy nawet zbudowali, tak więc przyjdzie czas.
Również szalenie mi zależy na S5, moja główna trasa to Trójmiasto - Wrocław. Żnin to idealnie połowa drogi.
Dzisiaj Żnin McDonald oblegany. Dwa auta. Jedna Tesla na niemieckich blachach, a drugie jakieś wielki żółty trzmiel. Nawet nie zdążyłem się przyjrzeć co to za dziwo.Wrzuciłem propozycję lokalizacji w Żninie, ale nie pojawiła się jeszcze na liście do głosowania. Z opisu wynika, że dopiero w kolejnej turze będzie :-(