Gorzów liderem

Bronek

Pionier e-mobilności
Za moich modych lat, powiedzenie: "wysłać kogoś do Gorzowa" oznaczało dla delikwenta Dom Wariatów .
Mieli też Pewex i tam sobie spodnie kiedyś kupiłem _ był to szpan .
Więc im i jedno i drugie w mentalności zostało i to to co jest pozytywne . Czyli dobry Szpital mieli, skoro są NORMALNI . Tylko pogratulować .

vwir

Pionier e-mobilności
Mnie od razu do głowy przyszedł Kraków i wprowadzenie strefy czystego transportu. Taka sieć ładowarek jak w Gorzowie powinna być absolutnie pierwszym krokiem przed wprowadzeniem stref czystego transportu.

Michal

Moderator
Moim zdaniem niestety w Gorzowie, to nie jest fajny pomysł, bo tam, z tego co wiem, ludzie są biedni. To jest taka wschodnia ściana zachodniej polski :/

wiktor

Posiadacz elektryka
Moim zdaniem niestety w Gorzowie, to nie jest fajny pomysł, bo tam, z tego co wiem, ludzie są biedni. To jest taka wschodnia ściana zachodniej polski :/

Skąd te dane? Ja tam nie mieszkam, ale tam robię reklamy dla kogoś i tam wcale jest tak źle. Dobre fury mają :)

Michal

Moderator
Ależ oczywiście, że ja im życzę jak najlepiej ale boję się, że później będzie w mediach, że nieudany eksperyment i zwijają ładowarki, bo nikt z nich nie korzysta. Moim zdaniem, żeby ładowarki przy osiedlach się sprawdziły, to już musi być naprawdę duża adopcja EV.

Skąd takie dane - mam tam kilkoro znajomych, więc takie bardziej anegdotyczne informacje, dlatego dopisałem "moim zdaniem".

wiktor

Posiadacz elektryka
Ależ oczywiście, że ja im życzę jak najlepiej ale boję się, że później będzie w mediach, że nieudany eksperyment i zwijają ładowarki, bo nikt z nich nie korzysta. Moim zdaniem, żeby ładowarki przy osiedlach się sprawdziły, to już musi być naprawdę duża adopcja EV.

z tym się zgadzam

Michal

Moderator
Ale patrząc na średnie zarobki już jest słabo:
114700.jpg

[źródło]