Dokładnie tak samo bym zakładał.1/3 Tesla jest ponad 2x popularniejsza niż kolejna marka. Wiec jest najpopularniejszym ale nie stanowi większości
Są nawet same kable z pstryczkiem. Mam takowyNie każde, Habu ma pilota otwierającego klapkę, podobnie jak wall connector Tesla.
Chyba, że są jakieś inne evse z podobną funkcjonalnością.
jaka to ładowarka?Są nawet same kable z pstryczkiem. Mam takowy
kabel (mozna podłaczyć do ładowarek Wallboxa który nie ma kabla tylko gniazdo)jaka to ładowarka?
I habu odblokuje tez wtyczke ? Czy tylko otwiera klapke ?kabel (mozna podłaczyć do ładowarek Wallboxa który nie ma kabla tylko gniazdo)
przycisk (U mnie nie odblokowuje kabla, ale otwiera/zamyka klapkę)![]()
Charging cable with Tesla button - 32A 3-phase Mode 3 Type 2 22kW - Bilkomponenter.no
The charging cable is perfect for you who have a Tesla. The handle on the car side has a built-in button to open the Tesla's charging hatch. Multiple lengths.www.bilkomponenter.no
![]()
Dla Tesla Model 3 Y drzwi samochodu zdalnego sterowania ładowania nowa ładowarka energii stos przycisk, aby otworzyć pokrywa Chip akcesoria - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.compl.aliexpress.com
HABU to chyba jedyne EVSE z kablem który ma przycisk do Tesli
Nie jedyne : Metron PC-05 ( też "bezcegłowa" )HABU to chyba jedyne EVSE z kablem który ma przycisk do Tesli