Greenway - informacje ogólne

nabrU

Moderator

solik

Pionier e-mobilności
Albo to jest obraz tego że sporo osób ma konta ale korzysta w ostateczności ze względu na ceny.
ja sporadycznie doladowywalem sie na GW jak byly normalne ceny, teraz w miescie tylko SC bo nie mam wlasnej ladowarki a GW nawet w trasie unikam a aplikacje maja koszmarna

Kierowca23

Posiadacz elektryka
Mam konto GW ponad 2 lata i ani razu się nie ładowałem. Raz miałem okazję ale ładowarka nie była jeszcze oddana do użytku.
Przy mojej ostatniej próbie ładowania AC na słupku GW pod galerią handlową, nie szło uruchomić sesji. Ani aplikacją, ani ich kartą RFID. Komunikaty błędu w aplikacji - nic nie mówiące.
Próbowałem na dwóch słupkach. Chwilowy brak połączenia z netem ? A może przyblokowali mi konto bo długo nie korzystałem...

Jako że było jeszcze >50% akum., odpuściłem. Bo przyjechałem na szybkie zakupy, a nie skakać wokół zielonego totemu. Szkoda czasu dzwonić i zgłaszać.
Później naładowałem auto gdzie indziej, nawet trochę taniej i już bez kaprysów infrastruktury ;)

I w ten właśnie sposób nieświadomie przyczyniłem się do pogorszenia statystyki GW :ROFLMAO:

jarqu

Posiadacz elektryka
GW sprzedany francuzom...

chris89

Posiadacz elektryka
Jest stacja greenway 200kw koło Gorzowa Wielkopolskiego i już drugi raz dobrze rozgrzany tam wpadłem i byłem sam. Efekt 112kw/h. Czym to jest spowodowane? Na suc tesli Szczecin też szału nie ma. Zwykle ze 160 mi leci jak bateria jest dogrzana i ona dogrzewa sama do około 40-45, a podczas ładowania ma 58. Czy za mało nie grzeje tesla?