boa
Pionier e-mobilności
Rzeczywiście, źle spojrzałem. Doczytałem, że na nowych (a ostatnio dużo ich było) dają 1.99 na miesiąc, a normalnie to zmienne stawki wg pory dnianie wszędzie jest 1,99/kW
na Radomsku np. jest zmienna od 1,99 do 2,89
Rzeczywiście, źle spojrzałem. Doczytałem, że na nowych (a ostatnio dużo ich było) dają 1.99 na miesiąc, a normalnie to zmienne stawki wg pory dnianie wszędzie jest 1,99/kW
Ja właśnie w radomsku ładowałem. 2.19’chyba było i był mały problem ze startem musialem przytrzymać kabel i docisnąć przy starcie. Ale szlo tyle ile deklarowane.nie wszędzie jest 1,99/kW
A nie jest tak że user google w sklepie Play musi być założony z adresem w PL? Mam konto główne z adresem w USA i nie instaluje się, ale drugie konto z adresem w PL i poszło.Apka Moya nie da się zainstalować na telefonach z nie polskim regionem
Tak. Chodzi o usera Google. W sumie protestuję trochę z różnymi userami.A nie jest tak że user google w sklepie Play musi być założony z adresem w PL? Mam konto główne z adresem w USA i nie instaluje się, ale drugie konto z adresem w PL i poszło.
Ruszamy z promocją letnią, czyli rozdajemy dodatkowe kWh do wykorzystania w sieci własnej GreenWay od 1 lipca do 31 sierpnia - summerWay for all sunsets![]()
WAŻNE: KOD należy wprowadzić od 1 lipca. Obowiązuje na sieć własną i można wykorzystać go do końca lipca.
Jeśli jesteś Klientem GreenWay i posiadasz plan:
Energia Max – wpisz kod: lipiec2025-max w Portalu Klienta, a otrzymasz 30 kWh,![]()
Energia Plus – wpisz kod: lipiec2025-plus w Portalu Klienta, a otrzymasz 15 kWh,![]()
Energia Standard i nowi Klienci – po wybraniu jednego z płatnych planów, należy wpisać kod przypisany do danego planu.![]()
Promocja obowiązuje dla Klientów z zaznaczoną zgodą marketingową. W sierpniu obowiązywać będzie odrębna pula kodów.![]()
Dziękuję postoję.Wprowadzili wakacyjne kupony:
Też ich nie lubię i czekam aż skończy mi się tam subskrypcja, ale niestety popełniłem błąd i wziąłem subskrypcję którą trzeba mieć 2 miesiące więc informacyjnie podaję bo chociaż zwróci mi się za jeden miesiąc.Dziękuję postoję.
Przez ostatnie 2 lata naładowałem się u nich za 30PLN. Więc da się żyć bez GW, a za zaoszczędzone na abonamencie pieniądze starczą mi by w razie godziny W się u nich podładować na tyle, by dojechać do jakiejś cywilizowanej sieci która bez abonamentu nie zdziera.
A mogli być #1, wystarczyło by obniżyć ceny do ~2PLN/kWh bez abonamentu.
Po zdradzie Polenergii (równają do cen rynkowych, dranie!) kibicuję sieci MoyaTe ich ładowarki to jakieś premium są bo jak pisze 120kW to tyle szło bez grzania baterii (fakt że prosto z trasy i niski SoC). No i wakacyjna promocja - ceny prawie jak SC.