Greenway - informacje ogólne

boa

Pionier e-mobilności
nie wszędzie jest 1,99/kW
na Radomsku np. jest zmienna od 1,99 do 2,89
Rzeczywiście, źle spojrzałem. Doczytałem, że na nowych (a ostatnio dużo ich było) dają 1.99 na miesiąc, a normalnie to zmienne stawki wg pory dnia

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Apka Moya nie da się zainstalować na telefonach z nie polskim regionem

cooler

Pionier e-mobilności
Apka Moya nie da się zainstalować na telefonach z nie polskim regionem
A nie jest tak że user google w sklepie Play musi być założony z adresem w PL? Mam konto główne z adresem w USA i nie instaluje się, ale drugie konto z adresem w PL i poszło.

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
A nie jest tak że user google w sklepie Play musi być założony z adresem w PL? Mam konto główne z adresem w USA i nie instaluje się, ale drugie konto z adresem w PL i poszło.
Tak. Chodzi o usera Google. W sumie protestuję trochę z różnymi userami.

jarqu

Posiadacz elektryka
leadworks moya są w roamingu elocity w tej samej cenie z tego co widzialem, więc kolejna apka zbędna.

churro

Fachowiec
Wprowadzili wakacyjne kupony:
Ruszamy z promocją letnią, czyli rozdajemy dodatkowe kWh do wykorzystania w sieci własnej GreenWay od 1 lipca do 31 sierpnia - summerWay for all sunsets
☀️

WAŻNE: KOD należy wprowadzić od 1 lipca. Obowiązuje na sieć własną i można wykorzystać go do końca lipca.
Jeśli jesteś Klientem GreenWay i posiadasz plan:
🌞
Energia Max – wpisz kod: lipiec2025-max w Portalu Klienta, a otrzymasz 30 kWh,
⛵
Energia Plus – wpisz kod: lipiec2025-plus w Portalu Klienta, a otrzymasz 15 kWh,
🏖️
Energia Standard i nowi Klienci – po wybraniu jednego z płatnych planów, należy wpisać kod przypisany do danego planu.
❗
Promocja obowiązuje dla Klientów z zaznaczoną zgodą marketingową. W sierpniu obowiązywać będzie odrębna pula kodów.

cooler

Pionier e-mobilności
Wprowadzili wakacyjne kupony:
Dziękuję postoję.
Przez ostatnie 2 lata naładowałem się u nich za 30PLN. Więc da się żyć bez GW, a za zaoszczędzone na abonamencie pieniądze starczą mi by w razie godziny W się u nich podładować na tyle, by dojechać do jakiejś cywilizowanej sieci która bez abonamentu nie zdziera.
A mogli być #1, wystarczyło by obniżyć ceny do ~2PLN/kWh bez abonamentu.
Po zdradzie Polenergii (równają do cen rynkowych, dranie!) kibicuję sieci Moya :) Te ich ładowarki to jakieś premium są bo jak pisze 120kW to tyle szło bez grzania baterii (fakt że prosto z trasy i niski SoC). No i wakacyjna promocja - ceny prawie jak SC.

churro

Fachowiec
Dziękuję postoję.
Przez ostatnie 2 lata naładowałem się u nich za 30PLN. Więc da się żyć bez GW, a za zaoszczędzone na abonamencie pieniądze starczą mi by w razie godziny W się u nich podładować na tyle, by dojechać do jakiejś cywilizowanej sieci która bez abonamentu nie zdziera.
A mogli być #1, wystarczyło by obniżyć ceny do ~2PLN/kWh bez abonamentu.
Po zdradzie Polenergii (równają do cen rynkowych, dranie!) kibicuję sieci Moya :) Te ich ładowarki to jakieś premium są bo jak pisze 120kW to tyle szło bez grzania baterii (fakt że prosto z trasy i niski SoC). No i wakacyjna promocja - ceny prawie jak SC.
Też ich nie lubię i czekam aż skończy mi się tam subskrypcja, ale niestety popełniłem błąd i wziąłem subskrypcję którą trzeba mieć 2 miesiące więc informacyjnie podaję bo chociaż zwróci mi się za jeden miesiąc.