Greenway - informacje ogólne

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Dziękuję postoję.
Przez ostatnie 2 lata naładowałem się u nich za 30PLN. Więc da się żyć bez GW, a za zaoszczędzone na abonamencie pieniądze starczą mi by w razie godziny W się u nich podładować na tyle, by dojechać do jakiejś cywilizowanej sieci która bez abonamentu nie zdziera.
A mogli być #1, wystarczyło by obniżyć ceny do ~2PLN/kWh bez abonamentu.
Po zdradzie Polenergii (równają do cen rynkowych, dranie!) kibicuję sieci Moya :) Te ich ładowarki to jakieś premium są bo jak pisze 120kW to tyle szło bez grzania baterii (fakt że prosto z trasy i niski SoC). No i wakacyjna promocja - ceny prawie jak SC.
jak odpalisz ostatniego dnia miesiąca abonament i anulujesz to policzą tylko za 1 dzień ;-)

churro

Fachowiec
+ kolejny miesiąc bo nie da się odrazu wypowiedzieć
potwierdzam, odpaliłem w połowie miesiąca skasowali 15zł, od razu kliknąłem na odsubskrybowanie a i tak w nowym miesiącu chcieli pobrać 30zł. Napisałem chcieli bo zablokowałem ich na mojej karcie i teraz czekam na bagiety.

elden

Zadomawiam się
potwierdzam, odpaliłem w połowie miesiąca skasowali 15zł, od razu kliknąłem na odsubskrybowanie a i tak w nowym miesiącu chcieli pobrać 30zł. Napisałem chcieli bo zablokowałem ich na mojej karcie i teraz czekam na bagiety.
cennik mówi, że niesłusznie:
Możesz wybrać nowy plan cenowy raz w miesiącu ze skutkiem (i) natychmiastowym, jeśli obecny plan nie zawiera miesięcznej opłaty, (ii) od 1 dnia następnego miesiąca kalendarzowego, jeśli w obecnym planie uwzględniona jest miesięczna opłata, lub (iii) od daty rozpoczęcia obowiązywania nowego cennika, w przypadku zmiany cennika w sposób, który ma wpływ na Twój aktualny plan