GreenWay - nowe HUBy dużej mocy

eSUBA94

Posiadacz elektryka
To fajna promocja dla Energii Standard, czy też nowych klientów ;-) ;-) To było oczywiście z ironią.

ta grudniowa była spoko, byłem miesiąc w wawie z autem typu REEV z 16,5kWh, oczywiście brak ładowarki na osiedlu to zakładałem multikonta na GW dla chyba gratisowych 20kWh za chyba 25zł i miałem po 1,20 w połowie miejsc w wawie :)
poza polnergią w weekendy

sh95

Entuzjasta elektromobilności
Aldi Piła, w EIPA pojawiła się dziś jedna ładowarka 400KW z dwoma punktami ładowania, wyłączona na razie:

View attachment 29476

Na każdej nowej widnieje logo EU z info o dofinansowaniu, stąd kasa na inwestycje.

Dziś w tym pilskim Aldi doszły kolejne punkty i będzie tam 8 x 400KW i teoretycznie są dostępne, na zielono.

To nic, w tej samej Pile, w drugim Aldi na wylocie na wschód, także buduje się duży mocny hub:

1750958227781.png

Mocy tam nie brakuje :)

elden

Zadomawiam się
Czyli liczac na szybko abonament w lipcu gratis, bo kupujesz za 30zl dostajesz 15kWh liczac po 2zl masz go za free i abo na miesiac z nizszymi stawkami. Chyba uzyje :)
Trzeba kupić 15 lipca abonament na miesiąc i skorzystać z kodów na lipiec i sierpień żeby optymalnie wykorzystać promocję.

KrzysztofFly

Moderator
Dziś w tym pilskim Aldi doszły kolejne punkty i będzie tam 8 x 400KW i teoretycznie są dostępne, na zielono.

To nic, w tej samej Pile, w drugim Aldi na wylocie na wschód, także buduje się duży mocny hub:

View attachment 29502

Mocy tam nie brakuje :)
No i cały czas na stronie Tesli, widnieje w Pile SuC wkrótce ;), więc może niedługo się również on ziści.