Greenway- Promocja zimowa - Ferie pełne energii!

jarqu

Posiadacz elektryka
Wygląda że zamiast bonów z evklubu GW startuje z czymś innym w gorszej formie niestety jak dla mnie.

STMS

Pionier e-mobilności
ta promocja pokazuje jednoznacznie jak ich bolało januszowanie z kodami z EV klubu - tym razem mocno jednoznacznie zapisali w regulaminie, że ma być pełny miesiąc abo + nie dają nic za darmo do darmowego pakietu

... ciekawe czy jeszcze ktokolwiek ma wątpliwości jakie zasady GW akceptował dla kodów EV Klub i czy nadal uważa, że mu się z jednego konta EV należało darmowe 40 kWh ...

STMS

Pionier e-mobilności
No cóż, startując ostatniego stycznia dostaje się 15 kWh po 2 zeta i reszta po 2,4 (dla niższego abo)
Tanio nie jest, ale...

no właśnie o tym piszę wyżej .. znów zaczyna się kombinowanie ... aby jak najtaniej wyrwać jak najwięcej .... "bo przecież się należy" ...

jarqu

Posiadacz elektryka
Ja tam bym wolał żeby ceny były niskie poprostu bez żadnych kodów bonów abonamentów tylko porostu przyzwoite ceny jak w polenergi ekoenie czy suc. Sami są sobie trochę winni że ludzie kombinują bo nikt nie chce płacić ponad 3zl za kWh.

STMS

Pionier e-mobilności
Ja tam bym wolał żeby ceny były niskie poprostu bez żadnych kodów bonów abonamentów tylko porostu przyzwoite ceny jak w polenergi ekoenie czy suc. Sami są sobie trochę winni że ludzie kombinują bo nikt nie chce płacić ponad 3zl za kWh.

trochę jadą na tym, że mimo wszystko mają najwięcej użytkowych ładowarek a ORLEN ... nie można za bardzo im zaufać ale ja postanowiłem, że kończę z abonamentem GW tak czy inaczej
te 15 kWh tylko odłoży zakończenie do końca lutego a miałem kończyć w styczniu

po prostu GW jest za drogi w stosunku do tego ile potrzebuję ładować się w PL poza domem

dojazd i powrót z Wawy sobie poradzę bez GW i będzie taniej a inne trasy będę się zastanawiał jak będzie problem z SuC, ORLENem / tańszą alternatywą a tej jest coraz więcej

jarqu

Posiadacz elektryka
trochę jadą na tym, że mimo wszystko mają najwięcej użytkowych ładowarek a ORLEN ... nie można za bardzo im zaufać ale ja postanowiłem, że kończę z abonamentem GW tak czy inaczej

po prostu GW jest za drogi w stosunku do tego ile potrzebuję ładować się w PL poza domem

dojazd i powrót z Wawy sobie poradzę bez GW i będzie taniej a inne trasy będę się zastanawiał jak będzie problem z SuC, ORLENem / tańszą alternatywą a tej jest coraz więcej
Tak samo ostatnio właśnie wybrałem Orlen zamiast GW

bragyou

Posiadacz elektryka

Mam tak samo.