Greenway- Promocja zimowa - Ferie pełne energii!

Slavekk_

Posiadacz elektryka
A jakie mają być konsekwencje? Jeśli kod działa od 20.01, to co zrobią, jeśli plan wygaśnie z końcem stycznia?
Jeśli plan Plus/Max masz od początku stycznia to wygaśnie, jeśli uruchomiłeś plan w styczniu to włącza się zapisany w regulaminie "obowiązek posiadania" czyli wygaśnie z końcem lutego.

krzyss

Pionier e-mobilności
Wy naprawdę macie czas dyskutować tyle o darmowych 15 kWh? Nie prościej i szybciej na to po prostu zarobić? 😂
A to mi tutaj nie placa ?
Ej czekaj… nie dostalem dawno przelewu…
„Oszukali mnie banda !” 😁

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Powinno być tak, że jak wykupujesz ABO to dostajesz xx "darmowych" kWh, i tyle. A nie jakieś zabawy w kody czy inne zdrapki
Tak jest w Greenway (ale na Słowacji). Bo tam mają dużego konkurenta (ZSE Drive) z dobrymi ofertami (typu pakiet 100 kWh za 24,99 EUR), to i sami muszą coś zaoferować. Dopóki w Polsce nie będzie poważnej konkurencji dla GW (z dużą ilością ładowarek), to cienko to widzę.

KrzysztofFly

Moderator
Tak jest w Greenway (ale na Słowacji). Bo tam mają dużego konkurenta (ZSE Drive) z dobrymi ofertami (typu pakiet 100 kWh za 24,99 EUR), to i sami muszą coś zaoferować. Dopóki w Polsce nie będzie poważnej konkurencji dla GW (z dużą ilością ładowarek), to cienko to widzę.
A ja myślę, że już niedługo się doczekamy (jeszcze przed wakacjami) abonamentów z kilowatami w pakiecie.

bragyou

Posiadacz elektryka
I darmowych kWh nie naliczono.
Odpowiedź GW:
Niestety przez problem po stronie naszego systemu kody rabatowe nie aktywowały się poprawnie na koncie, kod jest przypisany prawidłowo, jednak pula Kwh nie nalicza się na sesje. Dział IT poinformował, że Kod ten zostanie naliczony na sesje w poniedziałek, najmocniej przepraszam za utrudnienia ☹️

Slavekk_

Posiadacz elektryka
Ten bonus się pojawia zaraz po wpisaniu kodu? Bo promo jest do końca lutego, ale bonus można wykorzystać później.