bragyou
Posiadacz elektryka
Nie wiem, czy proste. Jest zapisane w regulaminie?no chyba proste
jak się abo wyłączy niezgodnie z ich założeniem to i tak Cię nim obciążą albo
naliczą opłatę za te darmowe kwh
Nie wiem, czy proste. Jest zapisane w regulaminie?no chyba proste
jak się abo wyłączy niezgodnie z ich założeniem to i tak Cię nim obciążą albo
naliczą opłatę za te darmowe kwh
Jeśli plan Plus/Max masz od początku stycznia to wygaśnie, jeśli uruchomiłeś plan w styczniu to włącza się zapisany w regulaminie "obowiązek posiadania" czyli wygaśnie z końcem lutego.A jakie mają być konsekwencje? Jeśli kod działa od 20.01, to co zrobią, jeśli plan wygaśnie z końcem stycznia?
A to mi tutaj nie placa ?Wy naprawdę macie czas dyskutować tyle o darmowych 15 kWh? Nie prościej i szybciej na to po prostu zarobić? 😂
Zabawa musi byćWy naprawdę macie czas dyskutować tyle o darmowych 15 kWh? Nie prościej i szybciej na to po prostu zarobić? 😂
Tak jest w Greenway (ale na Słowacji). Bo tam mają dużego konkurenta (ZSE Drive) z dobrymi ofertami (typu pakiet 100 kWh za 24,99 EUR), to i sami muszą coś zaoferować. Dopóki w Polsce nie będzie poważnej konkurencji dla GW (z dużą ilością ładowarek), to cienko to widzę.Powinno być tak, że jak wykupujesz ABO to dostajesz xx "darmowych" kWh, i tyle. A nie jakieś zabawy w kody czy inne zdrapki
A ja myślę, że już niedługo się doczekamy (jeszcze przed wakacjami) abonamentów z kilowatami w pakiecie.Tak jest w Greenway (ale na Słowacji). Bo tam mają dużego konkurenta (ZSE Drive) z dobrymi ofertami (typu pakiet 100 kWh za 24,99 EUR), to i sami muszą coś zaoferować. Dopóki w Polsce nie będzie poważnej konkurencji dla GW (z dużą ilością ładowarek), to cienko to widzę.
Niestety przez problem po stronie naszego systemu kody rabatowe nie aktywowały się poprawnie na koncie, kod jest przypisany prawidłowo, jednak pula Kwh nie nalicza się na sesje. Dział IT poinformował, że Kod ten zostanie naliczony na sesje w poniedziałek, najmocniej przepraszam za utrudnienia ☹️