Greenway- Promocja zimowa - Ferie pełne energii!

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Mam tak samo.
Ja też przez ostatnie 2 lata wykupiłem abonament w GW PL chyba w sumie na 2 miesiące. Bo na DC w PL nie ładuję się w sumie dużo. Mi AC:DC wychodzi 20%:80%.

krzyss

Pionier e-mobilności
Wygląda że zamiast bonów z evklubu GW startuje z czymś innym w gorszej formie niestety jak dla mnie.

Ciekawe, przeczytalem regulamin i mi wychodzi ze posiadajac plan w styczniu caly miesiac i uzywajac kodu po 20 stycznia jak go wlacza powinno zadzialac a pod koniec stycznia mozna plan wylaczyc :)
I powinno dzialac… bede musial sprobowac bo mam jeszcze aktywny plan do konca miesiaca.

STMS

Pionier e-mobilności
Ciekawe, przeczytalem regulamin i mi wychodzi ze posiadajac plan w styczniu caly miesiac i uzywajac kodu po 20 stycznia jak go wlacza powinno zadzialac a pod koniec stycznia mozna plan wylaczyc :)
I powinno dzialac… bede musial sprobowac bo mam jeszcze aktywny plan do konca miesiaca.
A to czytałeś ?

Dodatkowo każdy z planów należy utrzymać przez 1 pełny miesiąc kalendarzowy, niezależnie od dnia, w którym skorzystasz z kodu promocyjnego. A, żeby ułatwić sprawę kilka przykładów poniżej:

• jeśli użyjesz kodu 21 stycznia, niezbędne będzie utrzymanie wybranego planu do końca lutego,
  • jeśli użyjesz kodu 30 stycznia, niezbędne będzie utrzymanie wybranego planu do końca lutego,

krzyss

Pionier e-mobilności
A to czytałeś ?

Dodatkowo każdy z planów należy utrzymać przez 1 pełny miesiąc kalendarzowy, niezależnie od dnia, w którym skorzystasz z kodu promocyjnego. A, żeby ułatwić sprawę kilka przykładów poniżej:

• jeśli użyjesz kodu 21 stycznia, niezbędne będzie utrzymanie wybranego planu do końca lutego,
  • jeśli użyjesz kodu 30 stycznia, niezbędne będzie utrzymanie wybranego planu do końca lutego,
No czytalem, regulamin tez.
Nalezy utrzymac miesiac nie zaleznie od dnia w ktorym uzyje kodu. No wiec uzywam go 20 stycznia i mam pelen miesiac abonamentu ten wlasnie styczen. Brakuje tam w regulaminie zapisu ze nalezy po uzyciu kodu utrzymac minimum pelny miesiac. No chyba ze zle to rozumiem.

STMS

Pionier e-mobilności
No czytalem, regulamin tez.
Nalezy utrzymac miesiac nie zaleznie od dnia w ktorym uzyje kodu. No wiec uzywam go 20 stycznia i mam pelen miesiac abonamentu ten wlasnie styczen. Brakuje tam w regulaminie zapisu ze nalezy po uzyciu kodu utrzymac minimum pelny miesiac. No chyba ze zle to rozumiem.

Skoro podali przykład ze do końca lutego trzeba trzymać to chyba coś znaczy ….

par 2 pkt 3 regulaminu

krzyss

Pionier e-mobilności

par 2 pkt 3 regulaminu
No niby tak, ale jak wspomnialem inny punkt tego nie wymaga. Pewnie masz racje wiec zabiora 15kWh darmowych. Albo to sie nalicza dopoero pod koniec miesiaca.

jakniejatokto

Posiadacz elektryka
Przyklad nieprecyzyjny, nie mowi o tym kiedy był aktywowany obecny plan. Mógł być aktywowany 19 stycznia i wtedy oczywiście trzeba trzymać do końca lutego.
par 2 pkt 3 regulaminu
Ja to odczytuję tak jak @krzyss że posiadanie planu przez cały styczeń spełnia warunki regulaminu.

krzyss

Pionier e-mobilności
No tam brakuje:
„Po uruchomieniu kuponu, nalezy utrzymac co najmniej jeden miesiac rozliczeniowy”
Ale czy to cos zmienia :) i tak to jest JEDEN kupon na 15kWh, wiec nie ma chyba o czym za duzo dyskutowac :)

bragyou

Posiadacz elektryka
A jakie mają być konsekwencje? Jeśli kod działa od 20.01, to co zrobią, jeśli plan wygaśnie z końcem stycznia?

STMS

Pionier e-mobilności
A jakie mają być konsekwencje? Jeśli kod działa od 20.01, to co zrobią, jeśli plan wygaśnie z końcem stycznia?

no chyba proste
jak się abo wyłączy niezgodnie z ich założeniem to i tak Cię nim obciążą albo
naliczą opłatę za te darmowe kwh