wczoraj rozmawialem z dealerem i nie zadnego auta na stocku z wielosezonem w programie ambassador
Wejdź na dostępne samochody, wysortuj sobie wersję Premium, przy opisie auta ma być 2025.75 i sprawdzaj kolejno opcje wyposażenia. Są samochody z wielosezonem.wczoraj rozmawialem z dealerem i nie zadnego auta na stocku z wielosezonem w programie ambassador
Myślisz , że 3 lat całosezonowe nie dadzą rady? Fakt, lepiej niby mieć zimówki, chociaż te zimy to też są takie śmieszne raczej. Nie wiem też czy 20 cali cokolwiek daje.Ale czy warto dopłacać do mniejszych felg (oraz innego designu bo to nie są te same felgi) żeby mieć wielosezon, który i tak się prawdopodobnie zużyje pod naszym 2 tonowcem przed końcem kontraktu? 😅 dodatkowy komplet zimy + 4/6 zmian lub dodatkowy komplet wielosezonu + 2 zmiany mam wrazenie, że daje jakieś większe pole manewru no i jeździmy na 20 calach.
Zmierzyłem nowe letnie i mają 6mm.
Zmierzę je przed zimą i podejmę decyzję ile to ma szansę wytrzymać i od tego uzależnię w którym kierunku pójść. Każdy z nas jeździ inaczej i robi różne przebiegi