mgapinski
Posiadacz elektryka
Białą LR z czarnym wnętrzem. Jak się nie dodzwonię to będę czekał dalej na tą, do której teraz jestem przypisanyI co zamówiłeś?
Białą LR z czarnym wnętrzem. Jak się nie dodzwonię to będę czekał dalej na tą, do której teraz jestem przypisanyI co zamówiłeś?
Akurat na zatoce adeńskiej jest teraz w miarę spokojnie, gorzej na gwinejskiej.Uwaga na somalijskich piratow !😉😳😂
Fajnie, zastanawia mnie ile czasu potrzebuja od doplyniecia do portu do odbioru auta w Warszawie. Daj znac kiedy masz odbior.Cześć.
Dla przypomnienia zamawiana 23.10 SR+ z aut w tranzycie. Dzisiaj miałem telefon z Tesli, że auto dopłynęło i odbiór będzie na grudzień.....i w tym momencie padła mi bateria.
Ważne numer, który dzwonił jest z Niemiec - rozmowa po Polsku...
Mój jest na Glovis Challenge. 14.11 ma wpłynąć do Koper, 24.11 ma zjechać na plac w Warszawie, odbiór zaplanowany na 2.12.Fajnie, zastanawia mnie ile czasu potrzebuja od doplyniecia do portu do odbioru auta w Warszawie.
No to mi wychodzi ze bede odbierać w wigilieMój jest na Glovis Challenge. 14.11 ma wpłynąć do Koper, 24.11 ma zjechać na plac w Warszawie, odbiór zaplanowany na 2.12.
skąd wiesz ze jest na glovis challenge ? mój tez ma być w stolicy 24.11Mój jest na Glovis Challenge. 14.11 ma wpłynąć do Koper, 24.11 ma zjechać na plac w Warszawie, odbiór zaplanowany na 2.12.