Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.

chewbacca

Posiadacz elektryka
Na maila nic nie przyszło ?
W razie braku kontaktu tel. powinni chyba go użyć.
Masakra jeśli będziemy musieli "warować" przy telefonach.
Możesz podać numer z którego dzwonili - zrobię sobie priorytet dla niego na swoim tel.
Na mailu pusto. Dzwonili z numeru 732350717.

Robmal

Posiadacz elektryka
Na mailu pusto. Dzwonili z numeru 732350717.
Mam go u siebie jako Tesla Polska ;-). Ogólnie z innych grup informacja o odbiorze i VINie powinna pojawić się w aplikacji Tesli....
To nie będzie moje pierwsze nowe auto ale jeszcze nigdy tak bardzo nie czekałem na odbiór. Mam nadzieje, że się nie zawiodę....

Gandalf

Pionier e-mobilności
Na dniach swoje Szanghajskie Trójki zaczną odbierać Holendrzy, Belgowie i Niemcy i zaleje nas fala spekulacji, marudzeń, gdybań i frustracji.

Już pojawia się mnóstwo dywagacji na które szkoda czasu, m.in. ile naprawdę jest kWh w E5LD i jak to ma się do zasięgu i czemu to lepsze/gorsze od E3LD? Oraz teorie, że E5LD umieją tyle co E3LD, ale E3LD umieją więcej niż pokazują bo nie chcą pokazywać więcej żeby nie robić różnicy w specyfikacji żeby klient nie zrzędził ja dostanie taką, a nie inną. Ale za to te wolniej się ładują, a tamte szybciej degradują.
Ale koniec końców chodzi o jeżdżenie z A do B, C'nie?

Powstrzymajcie swoje FOMO :) Jak Tesla kocha to zadzwoni.
Jak nie teraz to za dwa tygodnie ;-)

MiKo

Posiadacz elektryka
Masakra jeśli będziemy musieli "warować" przy telefonach.
w moim przypadku nie było tak źle - nie odebrałem, po pewnym czasie oddzwoniłem, nikt nie odebrał, ale po kilku godzinach zadzwonili ponownie z konkretną informacją co i jak. z tego samego numeru co powyżej, ale numerów jest pewnie kilka (ja wiem o dwóch)

Robmal

Posiadacz elektryka
Na dniach swoje Szanghajskie Trójki zaczną odbierać Holendrzy, Belgowie i Niemcy i zaleje nas fala spekulacji, marudzeń, gdybań i frustracji.

Już pojawia się mnóstwo dywagacji na które szkoda czasu, m.in. ile naprawdę jest kWh w E5LD i jak to ma się do zasięgu i czemu to lepsze/gorsze od E3LD? Oraz teorie, że E5LD umieją tyle co E3LD, ale E3LD umieją więcej niż pokazują bo nie chcą pokazywać więcej żeby nie robić różnicy w specyfikacji żeby klient nie zrzędził ja dostanie taką, a nie inną. Ale za to te wolniej się ładują, a tamte szybciej degradują.
Ale koniec końców chodzi o jeżdżenie z A do B, C'nie?

Powstrzymajcie swoje FOMO :) Jak Tesla kocha to zadzwoni.
Jak nie teraz to za dwa tygodnie ;-)
Racja. Informacji było mnóstwo, żadna nie zweryfikowana. Kody BTF1 lub BTF0, silniki A i J, baterie 55 kWh bądź 60 kWh, moc 239 kw lub 208 kw, przyśpieszenie 5,6 lub 6,1 itd.... Ja już sobie dałem na luz. Co przyjedzie to odbiorę....

Last edited:

Robmal

Posiadacz elektryka
Gratulacje...ja zamawiałem 23.10 - może już niedługo będę musiał czekać. Zakładam, że auto zamawiane z aut w tranzycie ?

usrobo

Posiadacz elektryka
hej
który to moze być statek ?
Port ładowaniaSZANGHAJ
Planowane obciążenie31.10.2021
Data odjazdu31.10.2021
Otwór odprowadzającyZEEBRUGGE
Data przybycia04.12.2021

Najnowsze dyskusje