Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.

Boko

Fachowiec
Będzie marzec. Tesle są wydawane n koniec każdego kwartału. Teraz idą druga połowa listopada i grudzień, potem druga połowa lutego i marzec itd.
Czyli zamawiajac teraz LR z terminem na stronie na grudzien, realnie chyba bedzie to luty bo to co mialo juz wyplynac w tym kwartale dla Polski juz wyruszylo?

Boko

Fachowiec
No i w tym problem :) nie chce teraz dostac samochodu z data produkcji 2021 bo „traci” sie caly rocznik. I w tym moj dylemat

ELuk

Pionier e-mobilności
Ten rocznik to dalej jest taki problem mentalny?
Ja kupowałem auta w różnych datach ich produkcji w roku i nigdy na to nie patrzyłem.
To jest chyba ten aspekt, że ludzie u nas nie cieszą się z zakupu tak jak powinni, bo już myślą ci będzie przy sprzedaży.
Przykre to trochę.

Ja mając auto wyprodukowane na początku stycznia wygrałem na loterii. 😉

chewbacca

Posiadacz elektryka
No i w tym problem :) nie chce teraz dostac samochodu z data produkcji 2021 bo „traci” sie caly rocznik. I w tym moj dylemat
Ja to bardziej wolałbym luty ze względu na dotacje do leasingu… Boje się ze w przypadku zamowienia grudniowego z dotacjami nie zdążą:p

Robmal

Posiadacz elektryka
Lake Geneva przybił do portu w Koper i się wypakowuje z aut..
Lake Fuxian opływa właśnie Hiszpanie (jest na wysokości Portugalii) i za kilka dni wpłynie do Zeebrugge...
Ktoś pisał tu albo w innym wątku, że Warszawa ma do wydania 900 aut. Jeśli to prawda to będzie straszny pierdolnik..
Nadal czekam na kontakt z T w sprawie terminu odbioru i już się martwię...

mgapinski

Posiadacz elektryka
moja grudniowa LR ma być 26.11 w warszawie, "a często się zdarza że przyjeżdżają szybciej"
Kiedy zamawiałeś? Mam vin w kodzie www od dłuższego czasu, ale nikt się nie kontaktował, żeby potwiedzić termin. Dołożenie do zamówienia kół + akcesoriów i homelinka robiłem przez serwis... 3 dni próbowałem się dodzwonić na sprzedaż