Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.

ciastek

Pionier e-mobilności
Będę rezygnował z SR+, szarej, z hakiem, z dostawą na 26.11, w starej cenie. Ktoś chętny?

Last edited:

Boko

Fachowiec
ja mam tesle na kredyt samochodowy z mbanku. miałem z tym problem bo bank nie chciał zapłacić zanim nie ubezpiecze auta.
stad decyzja o gotowkowym a nie samochodowym. Ok, to z innej strony. Co musza podac agentowi ubezpieczeniowemu abym mogl dostac polise? Do tej pory, podawalem VIN, przebieg, ilosc kluczykow + zdjecia do tego. tak bylo w przypadku uzywanego samochodu. Tutaj, ze wzgledu ze Tesla nie ogarnia ubezpieczenia to jestem troche zdezorientowany.

usrobo

Posiadacz elektryka
stad decyzja o gotowkowym a nie samochodowym. Ok, to z innej strony. Co musza podac agentowi ubezpieczeniowemu abym mogl dostac polise? Do tej pory, podawalem VIN, przebieg, ilosc kluczykow + zdjecia do tego. tak bylo w przypadku uzywanego samochodu. Tutaj, ze wzgledu ze Tesla nie ogarnia ubezpieczenia to jestem troche zdezorientowany.
zawsze jak kupowałem auto to w momencie odbioru robilem zdjęcia i wysylalem je do mojego brokera ubezpieczeń on od ręki wystawiał mi polisę i wysylal na maila. w czym problem ?

probe

Nowy na Forum
...i że ubezpieczenie zazwyczaj działa od następnego dnia, prawda? Inaczej w momencie zawinionej szkody ludzie by dzwonili do agenta kupować AC ad hoc :)

Boko

Fachowiec
Widze ze termin dla Performance juz luty. Bylo grudzien kilka dni temu. LR widze ciagle grudzien. Czekam jak zmieni sie na styczen i zamawiam

Attachments

• EE2CA500-8A72-4479-BE89-D519461781CA.jpeg
    EE2CA500-8A72-4479-BE89-D519461781CA.jpeg
    487,8 KB · Liczba wyświetleń: 50

Najnowsze dyskusje