Zmieniasz na LR?Będę rezygnował z SR+, szarej, z hakiem, z dostawą na 26.11, w starej cenie. Ktoś chętny?
Tak. Dokładniej to decyduję się na już wcześniej zamówioną LR.Zmieniasz na LR?
jeśli ubezpieczyłeś dzień później to UFG może dowalić ci karę 1120 złNie wiem jak z leasingiem ale dla osoby prywatnej według Avivy, w dniu kiedy rejestrujemy auto powinnismy je już ubezpieczyć.
Ja ubezpieczyłem dzień później
stad decyzja o gotowkowym a nie samochodowym. Ok, to z innej strony. Co musza podac agentowi ubezpieczeniowemu abym mogl dostac polise? Do tej pory, podawalem VIN, przebieg, ilosc kluczykow + zdjecia do tego. tak bylo w przypadku uzywanego samochodu. Tutaj, ze wzgledu ze Tesla nie ogarnia ubezpieczenia to jestem troche zdezorientowany.ja mam tesle na kredyt samochodowy z mbanku. miałem z tym problem bo bank nie chciał zapłacić zanim nie ubezpiecze auta.
zawsze jak kupowałem auto to w momencie odbioru robilem zdjęcia i wysylalem je do mojego brokera ubezpieczeń on od ręki wystawiał mi polisę i wysylal na maila. w czym problem ?stad decyzja o gotowkowym a nie samochodowym. Ok, to z innej strony. Co musza podac agentowi ubezpieczeniowemu abym mogl dostac polise? Do tej pory, podawalem VIN, przebieg, ilosc kluczykow + zdjecia do tego. tak bylo w przypadku uzywanego samochodu. Tutaj, ze wzgledu ze Tesla nie ogarnia ubezpieczenia to jestem troche zdezorientowany.
To szykuj sie na podwyżkę i termin raczej luty marzec 22Widze ze termin dla Performance juz luty. Bylo grudzien kilka dni temu. LR widze ciagle grudzien. Czekam jak zmieni sie na styczen i zamawiam