Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.

solik

Pionier e-mobilności
Ja zamawialem SR+ na poczatku pazdziernika po pierwszej podwyzce i tera przed weekendem przyjechala do Warszawy.

Robmal

Posiadacz elektryka
Nie mam żadnej informacji z Tesli Warszawa. Przy zamawianiu wskazany termin to grudzień.
Trzeba czekać.
Lake Fuxian zbliża się już do portu w Belgii. Myślę, że na nim jest część aut dla Polski. Reszta pewnie na Glovis Challenge ale ten przybije do Zeebrugge pod koniec listopada jak dobrze pamiętam.

chewbacca

Posiadacz elektryka
Ktoś ma jakiś update?
Do mnie dzwonili w piątek dwukrotnie (w odstępie pięciominutowym) ale nie mogłem odebrać. Później jak probowałem oddzwonić to oczywiście nikt nie odbiera. Do dziś nie zadzwonili ponownie. Zapewno chcieli umówić odbiór samochodu - LR w podstawowym wyposażeniu zamówiona była 19.10.2021r. Czy ktoś jest w stanie powiedzieć po jakim czasie mogą do mnie oddzwonić ponownie i co w przypadku gdy nie będę mógł odebrać? Na koncie Tesli w dalszym ciągu brak jakichkolwiek aktualizacji. Nawet VIN'u nie mam...

Robmal

Posiadacz elektryka
Na maila nic nie przyszło ?
W razie braku kontaktu tel. powinni chyba go użyć.
Masakra jeśli będziemy musieli "warować" przy telefonach.
Możesz podać numer z którego dzwonili - zrobię sobie priorytet dla niego na swoim tel.

ciastek

Pionier e-mobilności
Lake Fuxian zbliża się już do portu w Belgii. Myślę, że na nim jest część aut dla Polski. Reszta pewnie na Glovis Challenge ale ten przybije do Zeebrugge pod koniec listopada jak dobrze pamiętam.
Lake Fuxian dobije do Belgii jutro rano.
Glovis Challenge zmienił port docelowy na Koper. Dobije tam 14.11.