Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.

Sfotek

Posiadacz elektryka
od pwitkowski@ przychodzi zwrotka z serwera jak cos
tutaj jest wątek kontaktów - może warto tam też podpytać

Gandalf

Pionier e-mobilności
E tam znowu męka, dzięki zameldowaniu pod miastem w wydziale komunikacji załatwiam wszystko od ręki.

Może tak, a może tak:

Mam problem z rejestracją auta, a dokładniej chodzi o masę własną, którą Tesla podaje z kierowcą, a w polskich przepisach ma być bez.

😅

Nie mów hop, póki nie zaparkujesz pod domem.

Robmal

Posiadacz elektryka

Kris57

Nowy na Forum
ja kupiłem swoją Teslę 3 P przez leasing Santander leasing Polska , polecam leasing za 0% na elektryki ( czyli cena do zapłaty to cena samochodu ) cena auta do 225 tyś. zł netto, ubezpieczenie oni załatwili w PZU za ok. 6500 brutto, ze stałą składka przez 3 lata, leasing na 35 miesięcy

Fixtor

Zadomawiam się
Czy komuś udało w tym tygodniu skontaktować się z salonem w Warszawie? W poniedziałek wysłałem emaila i nadal bez odpowiedzi. Wydzwaniam, nikt nie odbiera.

romanskk

Nowy na Forum
Czy komuś udało w tym tygodniu skontaktować się z salonem w Warszawie? W poniedziałek wysłałem emaila i nadal bez odpowiedzi. Wydzwaniam, nikt nie odbiera.
Tak, w tytule prześlij numer zamówienia i dopisz że prosisz o VIN do np. umowy leasingu. Ja już kończę ten etap i będę czekać na rejestrację i odbiór. Pisz e-maile, nie dzwoń bo to nic nie da. Dodam, że mnie nikt nie poinrofował o tym że auto jest na placu. Dopiero jak do nich napisałem to mnie o tym poinformowali.

Fixtor

Zadomawiam się
Tak, w tytule prześlij numer zamówienia i dopisz że prosisz o VIN do np. umowy leasingu. Ja już kończę ten etap i będę czekać na rejestrację i odbiór. Pisz e-maile, nie dzwoń bo to nic nie da. Dodam, że mnie nikt nie poinrofował o tym że auto jest na placu. Dopiero jak do nich napisałem to mnie o tym poinformowali.
A na jaki adres email pisałeś?