Właśnie pod ten adres pisałem!Ja wczoraj napisałem pod: [email protected]
za parę godzin pani do mnie zadzwoniła z odpowiedziami na moje pytania
Właśnie pod ten adres pisałem!Ja wczoraj napisałem pod: [email protected]
za parę godzin pani do mnie zadzwoniła z odpowiedziami na moje pytania
Również płacę gotówką, więc możliwe, że faktycznie zależy to od finansowania. W poniedziałek wszystko miałem juz opłacone, więc dziwi mnie, że po przelaniu takiej kwoty nikt nawet nie zadzwonił potwierdzić, że pieniądze dotarły. Chociaż tyle, że na stronie mam checkmark przy płatności... Ale przy takiej kwocie to chciałbym jakieś dodatkowe potwierdzenie.Pisałem do niej dwukrotnie w przeciągu tygodnia. Zero odzewu. Nie wiem od czego to zależy. Może od finansowania. Osoby płacące gotówka dla nich są mniej problematyczne.
dla ciebie to dużo dla innych to 0,1s paliwa do SpaceRocketRównież płacę gotówką, więc możliwe, że faktycznie zależy to od finansowania. W poniedziałek wszystko miałem juz opłacone, więc dziwi mnie, że po przelaniu takiej kwoty nikt nawet nie zadzwonił potwierdzić, że pieniądze dotarły. Chociaż tyle, że na stronie mam checkmark przy płatności... Ale przy takiej kwocie to chciałbym jakieś dodatkowe potwierdzenie.
Zauważyłem na koncie, że wystawili mi końcową fakturę - z numerem VIN i danymi do przelewu, a na stronie była informacja by dokonać płatność. Wszystko się zgadzało, więc zrobiłem przelew. Żadnego emaila ani telefonu nie dostałem. No nic, pozostanie chyba tylko cierpliwie czekać.Dramat. W jaki sposób zostałeś powiadomiony o płatności ?