Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.

Robmal

Posiadacz elektryka
Pisałem do niej dwukrotnie w przeciągu tygodnia. Zero odzewu. Nie wiem od czego to zależy. Może od finansowania. Osoby płacące gotówka dla nich są mniej problematyczne.

domingo

Fachowiec
To by tłumaczyło dlaczego do mnie oddzwoniła.
@Fixtor, widzę że podawałeś podobne daty dostaw z aplikacji/konta Tesla, jakie ja mam. Pewnie przychodzi tym samym transportem. Tak jak mnie wczoraj poinformowano, samochody przyjadą 23. listopada. Ale jeszcze trzeba czekać na kwity o zwolnieniu z cła czy tam innego myta (do 2 tygodni)

Fixtor

Zadomawiam się
Pisałem do niej dwukrotnie w przeciągu tygodnia. Zero odzewu. Nie wiem od czego to zależy. Może od finansowania. Osoby płacące gotówka dla nich są mniej problematyczne.
Również płacę gotówką, więc możliwe, że faktycznie zależy to od finansowania. W poniedziałek wszystko miałem juz opłacone, więc dziwi mnie, że po przelaniu takiej kwoty nikt nawet nie zadzwonił potwierdzić, że pieniądze dotarły. Chociaż tyle, że na stronie mam checkmark przy płatności... Ale przy takiej kwocie to chciałbym jakieś dodatkowe potwierdzenie.

Jac3k

Posiadacz elektryka
Ja też zapłaciłem gotówką wczoraj i wysłałem potwierdzenie. Dzisiaj na stronie zamówienia mam rozliczoną płatność. Z kontaktem mailowym i telefonicznym nie miałem jakiegoś większego problemu. Czekam na zwolnienie z akcyzy i wyślą mi dokumenty do rejestracji kurierem.

usrobo

Posiadacz elektryka
Również płacę gotówką, więc możliwe, że faktycznie zależy to od finansowania. W poniedziałek wszystko miałem juz opłacone, więc dziwi mnie, że po przelaniu takiej kwoty nikt nawet nie zadzwonił potwierdzić, że pieniądze dotarły. Chociaż tyle, że na stronie mam checkmark przy płatności... Ale przy takiej kwocie to chciałbym jakieś dodatkowe potwierdzenie.
dla ciebie to dużo dla innych to 0,1s paliwa do SpaceRocket ;)

Fixtor

Zadomawiam się
Dramat. W jaki sposób zostałeś powiadomiony o płatności ?
Zauważyłem na koncie, że wystawili mi końcową fakturę - z numerem VIN i danymi do przelewu, a na stronie była informacja by dokonać płatność. Wszystko się zgadzało, więc zrobiłem przelew. Żadnego emaila ani telefonu nie dostałem. No nic, pozostanie chyba tylko cierpliwie czekać.