Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.

WielkiSzuuu

Zadomawiam się
1. Czy ktos z was moze mi powiedziec, na bazie obserwacji, jaki moment bedzie najlepszy na zamowienie, tak by TM3 LR miala juz rok produkcji 2022? Czy oprocz baterii LFP, sa jakies inne ficzery w najnowszych modelach?
wydaje mi się że ciężko przewidzieć, w stanach raczej nie zwracają uwagi na rok produkcji tylko na rok modelowy, a czy tak samo jest w shanghaju ?

Sfotek

Posiadacz elektryka
wydaje mi się że ciężko przewidzieć, w stanach raczej nie zwracają uwagi na rok produkcji tylko na rok modelowy, a czy tak samo jest w shanghaju ?
Nadal LR jest dostepna na grudzien takze wyglada na to ze maja/produkuja na mase. Jak spojrzalem na storn US to SR+ dopiero na czerwiec … to efekt Hertza?

Boko

Fachowiec
No zamierzam wziac LR. Ostatnia kwestia i zapytanie do uzytkownikow. Rozwazam miedzy czerwona a czarna. W car detalingu doradzana jaskrawe kolory jako ze chce polozyc PPF jedynie na fronty. Czy ktos z was ma czarna TM3 i moglby sie wypowiedziec po kilku miesiacach jak wyglada utrzymanie tego koloru?

Sebastian

Zadomawiam się
Fajny post .. dotyczy dostawy .. oczekiwania, sprawdzanie stron ( Marine traffic itd) i wymiana informacji ?! same pozytywy!!
Jezdze teselką i brakuje Mi tych emocji podczas oczekiwania na dostawe..... takie coś!!
Pozytywna adrenalina.
Czekam na następne emocje?? Tesla 2 ..... for wife? może soon.