WielkiSzuuu
Zadomawiam się
jak pokazuje grudzień to najprawdopodobniej będzie w grudniu.To czy w jakis sposob-szacowany termin dostawy na stronie- ma jakiekolwiek odzwierciedlenie w rzeczywistosci? Na ten moment mi pokazuje grudzien.
jak pokazuje grudzień to najprawdopodobniej będzie w grudniu.To czy w jakis sposob-szacowany termin dostawy na stronie- ma jakiekolwiek odzwierciedlenie w rzeczywistosci? Na ten moment mi pokazuje grudzien.
wydaje mi się że ciężko przewidzieć, w stanach raczej nie zwracają uwagi na rok produkcji tylko na rok modelowy, a czy tak samo jest w shanghaju ?1. Czy ktos z was moze mi powiedziec, na bazie obserwacji, jaki moment bedzie najlepszy na zamowienie, tak by TM3 LR miala juz rok produkcji 2022? Czy oprocz baterii LFP, sa jakies inne ficzery w najnowszych modelach?
Nadal LR jest dostepna na grudzien takze wyglada na to ze maja/produkuja na mase. Jak spojrzalem na storn US to SR+ dopiero na czerwiec … to efekt Hertza?wydaje mi się że ciężko przewidzieć, w stanach raczej nie zwracają uwagi na rok produkcji tylko na rok modelowy, a czy tak samo jest w shanghaju ?
Mam auto z tego samego dnia.Ja zamowilem pod koniec pazdziernika 2020r
Odebralem 3 marca, data produkcji auta 10 styczen 2021.
Sprawdzales VIN tutaj?to którym statkiem płyną nasz TM3LR ??![]()
juz teraz tak, ale nie znajdujeSprawdzales VIN tutaj?
![]()
Cargo Tracking | RoRo tracking | Höegh Autoliners
Want to know where your cargo is? You can follow your cargo here. Simply fill in the field on this page to see your cargo details.www.hoeghautoliners.com
To jesscze jest jakas opcja chatu ( ja jej nie znalazlem w polskiej wersji serwisu ..)juz teraz tak, ale nie znajduje