Do kiedy na urlopie?W moim urzędzie powiedzieli, ze można donieść zwolnienie z akcyzy jak tylko się go otrzyma. Normalnie zarejestrują tymczasowo na tzw. miękki dowód ale procedura na stały nie ruszy dopóki się nie doniesie zwolnienia.
Ktoś ma kontakt do osoby z która można się umówić na odbiór? Dostałem mailową zwrotkę, że pani Jowita na urlopie
Do dzisiajDo kiedy na urlopie?
Nic się nie dzieje. Ja odbierałem auto z tej nowej, chińskiej transzy grudniowej i zero uwag negatywnych praktycznie. Nawet porty USB zamontowane. Elementy spasowane idealnie.akcje serwisowe? coś wiesz więcej na ten temat (co masz na mysli)? te akcje serwisowe dotyczą aut jeszcze nie zarejestrowanych / nie sprzedanych? na filmiku wiekszosc aut nie jest zarejestrowanych
Moje wydanie trwalo 10min, bardziej dopieszczony czułem się kupując ostatnio telefon. Jeszcze mnie poganiali abym wyjechał bo blokuje kolejnego klienta.Brak siły roboczej i komunikacji to główny problem.
Pytanie do tych co już odebrali: dużo tam potrzebują czasu, żeby przygotować auto do wydania? Nikt nie chciał ze mną rozmawiać (bo na urlopie albo głuchy telefon) a chcę jutro odebrać. W aplikacji mam 7. grudnia, ale wyznaczyło się to chyba samo z automatu wrzuciło (nie wspominając że wtedy nie będę mógł)
Czy w czasie odbioru samochód jest gdzies pod dachem… czy z placu kaza sobie odsniezyc i zabierac? Duzo ludzi odbieralo… bo jakos nie widac zeby ubywalo im samochodow a kolejne statki dobijaja do Belgii.Moje wydanie trwalo 10min, bardziej dopieszczony czułem się kupując ostatnio telefon. Jeszcze mnie poganiali abym wyjechał bo blokuje kolejnego klienta.