A jak udało Ci się z kimś skontaktować?Ja czekam na dokumenty do rejestracji. Dzisiaj miała być wysyłka. Cisza. Termin odbioru na 7.12.
A jak udało Ci się z kimś skontaktować?Ja czekam na dokumenty do rejestracji. Dzisiaj miała być wysyłka. Cisza. Termin odbioru na 7.12.
Mi się w końcu udało - email do [email protected] wystarczył. Wczoraj wysłali dokumenty.A jak udało Ci się z kimś skontaktować?
Dzięki za info. Jutro spróbuję.Mi się w końcu udało - email do [email protected] wystarczył. Wczoraj wysłali dokumenty.
Taka jest obsługa w markach premium. Proste.Dzięki za info. Jutro spróbuję.
jestes zbyt wymagajacy, zrezygnuj z czujnikow parkowania, ekranu multimedialnego to moze na wrzesien bedzieJa od czerwca czekam na Audi S3, handlowiec napisał mi, że auto nie przyjedzie nigdy xd
A jak udało Ci się z kimś
Ja mam dokładnie tak samo. Czekam na zwolnienie z akcyzy. Mówili, że będą mailem wysyłali. Dzisiaj przyjechał wallbox i czeka na instalację. Jak narazie to zostawiam na noc na ładowanie z gniazdka i daje radę. Dzisiaj dobiłem do 100%.Ja natomiast mam auto odebrane kilka dni temu. Pierwszy 1kkm prawie zrobiony. Przy zarejestrowaniu otrzymałem miękki dowód, do odebrania twardego będzie potrzebne zaświadczenie o zwolnieniu z akcyzy. Miękki wydali na oświadczenie, że zostanie doniesione. Ciekawe czy ten dokument uda się z Tesli wyciągnąć na czas...
Mi leci 12A, 3kWta dodawana do auta z gniazdka ile leci, 10A?
A dlaczego nie 13A? Pali kable w ścianie czy bezpieczniki?Mi leci 12A, 3kW