Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.

Jako219

Zadomawiam się
W sobotę w końcu będę odbierać SR+ z Glovis Challenge :) Też traciłem powoli cierpliwość, bo przez prawie 2 tygodnie od zapłaty nie mogłem się z nikim skontaktować, ale w końcu się udało, wysłali papiery, dziś zarejestrowałem i jutro wybieram się do Warszawy :)

Na dłuższą metę to jest absolutnie nie akceptowalne z perspektywy klienta, ale również z perspektywy inwestora. To zraża relatywnie nowy rynek jakim jest Polska do marki. Jak Polak będzie szukał informacji o Tesli, to znajdzie całą masę postów o tym jakie to mają beznadziejne podejście do klienta.

Z przesyłką DPD to trzeba zrozumieć, że wszyscy teraz zamawiają prezenty i są opóźnienia w dostawach, rozmawiałem o tym z moim kurierem. Też moja przesyłka leżała dodatkowy dzień w Warszawie.
Jutro piątek jakby co 😁

pawlaczynski

Fachowiec
Jak ktoś daje szanse na dogonienie Tesli klasycznym producentom to niech wygoogluje co jakiś whistleblower opowiada o Porsche … Dla mnie odbiór też był koszmarem, który zakończył się dopiero za drugim podejściem, ale od momentu wizyty w punkcie (salonie) z tablicami wszystko jest git. Nawet ostatnia jazda próbna Y. Także życzę cierpliwości a potem radości z posiadania (bo to nie tylko jazda ale np. siedzenie w garażu w nocy żeby bawić się opcjami :)

usrobo

Posiadacz elektryka
oby tylko ceny nie zmienili, juz sie pogodziłem z terminem 2022 ;) może zimowki nie będą potrzebne ;)
a tak na serio na FB ktoś pisał ze Tesla w Ząbkach wydaje 15 aut dziennie, jeśli prawdą jest ze mają 600auto do wydania to 40 dni roboczych .....

ELuk

Pionier e-mobilności
Będą się starali wydać wszystko do końca kwartału. Tylko czy dadzą radę?, czekającym życzę cierpliwości i niewątpliwej radości z jazdy już po odbiorze. 👍✌️

Sfotek

Posiadacz elektryka
oby tylko ceny nie zmienili, juz sie pogodziłem z terminem 2022 ;) może zimowki nie będą potrzebne ;)
a tak na serio na FB ktoś pisał ze Tesla w Ząbkach wydaje 15 aut dziennie, jeśli prawdą jest ze mają 600auto do wydania to 40 dni roboczych .....
To ja pisalem - tak mi powiedzieli przez telefon jak dzwonili z informacja o przelozeniu na 2022. Co do ilosci to juz slyszalem ze mieli nawet 900… takze dobrze mowia ze polowa lutego ( nie liczac nowych zamowien )

ELuk

Pionier e-mobilności
Ja miałem minimum stresu, kupiłem auto w 5 dni, wiec mu łatwo mi się wypowiadać, ale jak już się zdecydowaliście na EV to jesteście po jasnej stronie mocy 👍👍👍
Będziecie mieli radość z auta, a eko będzie wartością dodaną w różnych aspektach. ✌️