Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.

3skowy

Zadomawiam się
Jak to sprawdzić? CoC mówi, że w LR mam silniki 3D3 i 3D7.
Z tego listingu wydaje się, że jest 980, co widać na 10 zdjęciu.
Pytanie czy model inwertera jest zawsze spojony z modelem silnika. Podobnie: Czy 3D3 jest na przodzie czy na tyle - ma ktoś takie informacje?

newbe

Posiadacz elektryka
Niestety większość klientów porto fino (ze mną włącznie) ma TM3 i wpada tam tylko na siku, bo ładowanie trwa 10 minut ;)
W Poznaniu mają lepiej z SuCv2, bo tam trochę dłużej schodzi i zdarza mi się chapnąć wegera albo dwa w żabce ale to też by było na tyle :D
LG mają trochę więcej czasu na jedzonko kosztem trochę mniejszej degradacji...
Ale i tak odstawiłem samochód po osiągnięciu 95% póki dojadaliśmy....

tomwroclaw

Fachowiec
Ktoś wie może czy jak przekładają dostawę na luty to do wszystkich na 100% dzwonią czy to losowo :D ?
Byłem ostatnio w salonie w wawie ale nie podawałem numeru zamówienia ani nic tylko usłyszałem, że bez szans (3LR zamówiona w październiku). Dostanę jakieś oficjalne info telefonicznie lub mailowo?

Sfotek

Posiadacz elektryka
Powinienes dostac info, no i ten luty… to taki optymistyczny :)
Stawiam raczej na poczatek marca…
U mnie mily Pan twierdzil przez telefon, ze auta maja być u nich pod koniec stycznia i wydanie na poczatku lutego z rocznika 2022. Zamawiałem LR w 21.10.21

ELuk

Pionier e-mobilności
U mnie mily Pan twierdzil przez telefon, ze auta maja być u nich pod koniec stycznia i wydanie na poczatku lutego z rocznika 2022. Zamawiałem LR w 21.10.21
Patrząc na to co się teraz dzieje, to dochodzę do wniosku, że moja decyzja o zakupie TM3 z placu w marcu to był strzał w 10.
Chyba nie będę czekał na TMY MIG tylko teraz zamówię, a może i MIG ostatecznie już będzie. Na TMS to się chyba nie doczekam..,, 😩👍😉

viallos

Pionier e-mobilności
Dokładnie taką samą informacje przekazał mnie jak przekładał z grudnia na luty TM3LR