eimi
Pionier e-mobilności
Od aktualizacji kiedy wprowadzili możliwość zapisania wysokości otwierania bagażnika dla lokalizacji mam problem. Auto potrafi otworzyć bagażnik do fabrycznej wysokości (max) mimo że domyślna zapisana pozycja jest niższa. Przywaliło mi już kilka razy w wentylacje w garażu (dobrze że mam obitą pianką - przezorny ubezpieczony).
Co robiłem
- resetowałem zapisane ustawienia lokalizacji w menu serwisowym
- nie zapisywałem żadnej innej wysokości w obrębie 2-3km
- w między czasie była aktualizacja systemu ale problem dalej występuje
Po resecie lokalizacji z menu serwisowego i ustawieniu wszystkiego na nowo - kilka, może kilkanaście dni działa wszystko ok, aż za którymś razem JEB, znów się otworzył na maxa. I ja nie mówię tutaj o zapisanej wysokości dla danej lokalizacji. Mówię o domyślnej wysokości.
Zgłosiłem na serwis. Najbliższy termin za 52 dni. Może macie jakiś pomysł co mogę jeszcze sam zrobić? Ktoś ma podobny problem?
do tego wszystkiego dodam że tylny przycisk w klapie czasem nie zadziała i trzeba drugi raz kliknąć.
Co robiłem
- resetowałem zapisane ustawienia lokalizacji w menu serwisowym
- nie zapisywałem żadnej innej wysokości w obrębie 2-3km
- w między czasie była aktualizacja systemu ale problem dalej występuje
Po resecie lokalizacji z menu serwisowego i ustawieniu wszystkiego na nowo - kilka, może kilkanaście dni działa wszystko ok, aż za którymś razem JEB, znów się otworzył na maxa. I ja nie mówię tutaj o zapisanej wysokości dla danej lokalizacji. Mówię o domyślnej wysokości.
Zgłosiłem na serwis. Najbliższy termin za 52 dni. Może macie jakiś pomysł co mogę jeszcze sam zrobić? Ktoś ma podobny problem?
do tego wszystkiego dodam że tylny przycisk w klapie czasem nie zadziała i trzeba drugi raz kliknąć.