wez juz nie kop lezacego...Myślałem, że rozwiązali kwestię haka bardziej "premium"... Nie mówię, żeby od razu elektrycznie, ale składany hak to inny poziom wygody.
No fakt, żeby założyć ten hak trzeba się położyć. 😉🤭wez juz nie kop lezacego...![]()
Dostajesz w pudełku osobno, teraz nie ma znaczenia, każda Y jest gotowa na hak.Jak zamawiamy TMY z hakiem, to on obecnie montowany jest w fabryce? Podejrzewam, że tak skoro wybiera go się w konfiguratorze?
No i właśnie apropo thule. Kupiłem ich bagażnik na hak na rower. O ile jakość wykonania i mocowanie na kuli jest ok, to pałąk, do którego mocuje się ramę przez łączniki, jest mega niestabilny. Na dołach na pewno będzie łapać luzy i się wycierać. Mam nie za duży rower (mam 178cm wzrostu) i rozstaw kół to tak na styk wchodzi. Podsumowując: jak na produkt top z akcesoriów do bagażu, to chińska tandeta za 1/3 ceny robi to samo.Tak samo jak dywaników... Nie wiem kto jest faktycznym producentem, ale moim zdaniem nie jest to jakaś górna półka. Takie marki się cenią, a tutaj Tesla zarabia na sprzedaży swojego logo na bagażniku rowerowym.
Z mocowaniem roweru na aucie nie ma żartów. Przy jakimś zdarzeniu może z tego wyjść niezły pasztet. Ergonomia jest równie ważna, więc warto stawiać na sprawdzone rozwiązania.
Również myślałem nad thule ale cena mnie przekonała do Atery co jest w sklepie tesla. Cena atery to prawie połowa ceny thule.No i właśnie apropo thule. Kupiłem ich bagażnik na hak na rower. O ile jakość wykonania i mocowanie na kuli jest ok, to pałąk, do którego mocuje się ramę przez łączniki, jest mega niestabilny. Na dołach na pewno będzie łapać luzy i się wycierać. Mam nie za duży rower (mam 178cm wzrostu) i rozstaw kół to tak na styk wchodzi. Podsumowując: jak na produkt top z akcesoriów do bagażu, to chińska tandeta za 1/3 ceny robi to samo.
Jaki model kupiłeś? Ja się zastanawiam nad VeloCompact 926.No i właśnie apropo thule. Kupiłem ich bagażnik na hak na rower. O ile jakość wykonania i mocowanie na kuli jest ok, to pałąk, do którego mocuje się ramę przez łączniki, jest mega niestabilny.