He who controls the memes, controls the universe
Q qb4hkm Pionier e-mobilności 1 Jun 2024 #102 coś w tym jest, dodałbym do tego jeszcze "wsiadam i jadem tysionc pińcet kilometruw" Attachments 447421448_2317161308489170_1910026871450477250_n.jpg 66 KB · Liczba wyświetleń: 54
K Kszychu Pionier e-mobilności 12 Jun 2024 #106 Dla odmiany pośmiejmy się sami z siebie. Tak, ukradłem
M Makus Pionier e-mobilności 24 Jun 2024 #107 Zastanawiałem się czy nie wrzucić tego do wątku o Cybertrucku ale tu chyba bardziej pasuje
D daniel Señor Meme Officer 4 Jul 2024 #109 Elektryki na węgiel, ale nie takie jak myślisz. Osobiście kupiłem elektrycznego grilla i jest całkiem spoko. Raz obserwowałem sąsiada jak robi grilla za płotem to nam się mięso zdążyło usmażyć, zjedliśmy i wkładaliśmy talerze do zmywarki, a on skończył rozpalać, włożyć mięso i jeszcze je obracał.
Elektryki na węgiel, ale nie takie jak myślisz. Osobiście kupiłem elektrycznego grilla i jest całkiem spoko. Raz obserwowałem sąsiada jak robi grilla za płotem to nam się mięso zdążyło usmażyć, zjedliśmy i wkładaliśmy talerze do zmywarki, a on skończył rozpalać, włożyć mięso i jeszcze je obracał.
p0li Pionier e-mobilności 6 Jul 2024 #110 daniel said: Elektryki na węgiel, ale nie takie jak myślisz. Click to expand... w temacie elektrykow na wegiel, takie poczucie humoru i dystansu do napietych bojownikow o prad i demokracje - to ja doceniam
daniel said: Elektryki na węgiel, ale nie takie jak myślisz. Click to expand... w temacie elektrykow na wegiel, takie poczucie humoru i dystansu do napietych bojownikow o prad i demokracje - to ja doceniam