Highland wnętrze Black or Premium White

wełna78

Zadomawiam się
Nie jestem człowiekiem który ceni wygląd tylko funkcjonalność.
Felgi nie ma sensu, zasięg, koszt opon, komfort jazdy. Wszystko przemawia na nie.
Kolor byłem skłonny dołożyć ale jak brałem ostatnio X i wszystkie kolory były za darmo to wziąłem jednak biały bo najlepiej pasuje do Tesli.
Wnętrze wcześniej wziąłem czarne bo dzieci ale za drugim razem wziąłem kremowe bo w lato się nie nagrzewa tak bardzo.
A moc zawsze maksymalna
No i to jest fajne w tym świecie.
Każdy jest inny i każdy ma wybór.
Ty cenisz funkcjonalność i to , że przejedziesz np 26 km więcej na 18-tkach, i mnie zapłacisz za opony zimowe.
A ktoś inny , np.ja.... nie ma dla mnie znaczenia, czy przejadę 350 czy 376 km, i czy zaoszczędzę 700 zł na zimówkach. Wychodzę z założenia, że jak stać mnie na auto za 200 tys , to nie będę brać takiego , w którym opony są tańsze o wspomnianą sumę. Bo to śmieszne i mało logiczne.
Ma się podobać, ma wyglądać i ma cieszyć podczas przemieszczenia
Funkcjonalny to ma być odkurzacz , który wjedzie w każdy zakamerek i ma dużą moc ssącą :)

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Pogodzę Was 😉 wezmę jasne wnętrze i przycebule na felgach i oponach 🥰
Zaspokoje oba swoje ja 🤪

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Prawda to że nie ma problemów z czyszczeniem tej plastikowej skóry ? 😉

Michal

Moderator
Mnie bardzo ciągnie ten srebrny kolor. Wygląda jak z jakiejś gry normalnie wyciągnięty żywcem :love:

Ratt

Posiadacz elektryka
Prawda to że nie ma problemów z czyszczeniem tej plastikowej skóry ? 😉
Absolutnie żadnych. U mnie po roku użytkowania biała jak pierwszego dnia. Nawet z czekolady idealnie się czyści. Co prawda na zagranicznych forach niektórzy narzekają że farbuje na indygo od ciemnych dżinsów ale ja tego u siebie nie zauważyłem a do tego to tez da się podobno wyczyścić.

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Zamówiłem z białym wnętrzem (jedyna opcja która wykupiłem) i nie żałuję. Ta tapicerka a w zasadzie całe jasne wnętrze robi robotę. To teraz rzeczywiście wygląda jak klasa premium co było mocnym naciąganiem w czarnym wnętrzu ( chociaż porównuje z wersją sprzed liftu). Jestem skąpy od urodzenia jak Ty, Tesla do tej pory wywołuje u mnie wątpliwosci czy stać mnie było na takie auto (wcześniej kupowałem mercedesy ale były jakieś tańsze) ale akurat tego wydatku za 5,5 tys czyli 2,5% wartości auta nawet nie rozważam. Najgłupsze gdybym tego nie zamoeil i później pluł sobie w brodę. Tapicerki nie zmienisz. Koła zmienisz, felgi zmienisz, nawet kolor okleisz folią na swój ulubiony ale tapicerka zostanie. Poza tym w Tesli jest ona wyjątkowo tania relatynnie- kosztuje połowę tego co koła aluminiowe czy lakier czerwony