Holiday Update - spekukacje

TomRS

Pionier e-mobilności
Wygląda jakby procesor potrzebował chwilę na przetworzenie informacji docierających z kamer.
Brzydko mówiąc, na ch.. kierowcy taka wizualizacja, dodatkowo wyświetlana z opoźnieniem ? Ktoś w Tesli jest zdecydowanie odklejony o rzeczywistości. Nikt chyba nie czekał na grę w obracanie samochodzika w 3D …

zibizz1

Pionier e-mobilności
To nie na znaczenie. Chodzi o taka czerwone kierownice i wyłączenia autopilota do momentu aż przejdziemy w tryb park. 5 razy takie coś i ban na tydzień. Mnie osobiście wkurza to wyłączenie jak przekraczamy 140. Nie to że się wyłącza ale to że po tym przewinieniu nie można włączyć ponownie. Miałem kilka razy że wjechałem na autostrade, trochę się zagapilem przy przyspieszaniu i brak autopilota aż do zjazdu

zibizz1

Pionier e-mobilności
Brzydko mówiąc, na ch.. kierowcy taka wizualizacja, dodatkowo wyświetlana z opoźnieniem ? Ktoś w Tesli jest zdecydowanie odklejony o rzeczywistości. Nikt chyba nie czekał na grę w obracanie samochodzika w 3D …
W Y nawet na samej kamerze jest opóźnienie.
I akurat ja na obracanie samochodzika w X czekam bo nie wiem jak to zrobić. Dodatkowo mam nadzieję że mój X zacznie szerzej otwierać drzwi.

Wydaje mi się się że to jest taka weryfikacja do FSD. Takie mapowanie świata rzeczywistego na cyfrowy. Ta cyfrowa wersja musi wystarczyć do wszystkich manewrów. A zebrane dane od użytkowników mogą posłużyć do nowego parkowania.

Ratt

Posiadacz elektryka
Mnie osobiście wkurza to wyłączenie jak przekraczamy 140. Nie to że się wyłącza ale to że po tym przewinieniu nie można włączyć ponownie. Miałem kilka razy że wjechałem na autostrade, trochę się zagapilem przy przyspieszaniu i brak autopilota aż do zjazdu
Ja sobie wyrobiłem już odruch przy wyprzedzaniu na autostradzie - razem z pedałem w podłogę wajcha w górę i kontrola ręczna w trakcie gwałtownego manewru.

TomRS

Pionier e-mobilności
W Y nawet na samej kamerze jest opóźnienie.
I akurat ja na obracanie samochodzika w X czekam bo nie wiem jak to zrobić. Dodatkowo mam nadzieję że mój X zacznie szerzej otwierać drzwi.

Wydaje mi się się że to jest taka weryfikacja do FSD. Takie mapowanie świata rzeczywistego na cyfrowy. Ta cyfrowa wersja musi wystarczyć do wszystkich manewrów. A zebrane dane od użytkowników mogą posłużyć do nowego parkowania.
Mój robot sprzątający skutecznie i szybko mapuje sobie świat rzeczywisty do cyfrowego. Może Tesla tam powinna szukać inspiracji 🤣 Słabo, słabo, żeby nie powiedzieć żenująco 😵‍💫