ten .wav to będzie trzeba wgrać luzem na pendrive do nagrywania jazdy/sentry czy jakoś inaczej?Proszę bardzo! :*
Czyli jak dostaniesz pierwsze powiadomienie, żeby trzymać ręce na kierownicy to wystarczy musnąć hamulec i aktywować AP ponownieTak. I mimo ze mam FSD, nie dostalem 3D preview. Generalnie straszna bieda.
A to jest najlepszy hit:
View attachment 15137
Brzydko mówiąc, na ch.. kierowcy taka wizualizacja, dodatkowo wyświetlana z opoźnieniem ? Ktoś w Tesli jest zdecydowanie odklejony o rzeczywistości. Nikt chyba nie czekał na grę w obracanie samochodzika w 3D …Wygląda jakby procesor potrzebował chwilę na przetworzenie informacji docierających z kamer.
W Y nawet na samej kamerze jest opóźnienie.Brzydko mówiąc, na ch.. kierowcy taka wizualizacja, dodatkowo wyświetlana z opoźnieniem ? Ktoś w Tesli jest zdecydowanie odklejony o rzeczywistości. Nikt chyba nie czekał na grę w obracanie samochodzika w 3D …
Jak dostane pierwsze powiadomienie to chyba prosciej poruszyc kierownicaCzyli jak dostaniesz pierwsze powiadomienie, żeby trzymać ręce na kierownicy to wystarczy musnąć hamulec i aktywować AP ponownie![]()
Luzem na jakimkolwiek pendrive (moze byc ten od sentry), ale musisz nazwac LockChime.wavten .wav to będzie trzeba wgrać luzem na pendrive do nagrywania jazdy/sentry czy jakoś inaczej?
Ja sobie wyrobiłem już odruch przy wyprzedzaniu na autostradzie - razem z pedałem w podłogę wajcha w górę i kontrola ręczna w trakcie gwałtownego manewru.Mnie osobiście wkurza to wyłączenie jak przekraczamy 140. Nie to że się wyłącza ale to że po tym przewinieniu nie można włączyć ponownie. Miałem kilka razy że wjechałem na autostrade, trochę się zagapilem przy przyspieszaniu i brak autopilota aż do zjazdu
Mój robot sprzątający skutecznie i szybko mapuje sobie świat rzeczywisty do cyfrowego. Może Tesla tam powinna szukać inspiracji 🤣 Słabo, słabo, żeby nie powiedzieć żenująco 😵💫W Y nawet na samej kamerze jest opóźnienie.
I akurat ja na obracanie samochodzika w X czekam bo nie wiem jak to zrobić. Dodatkowo mam nadzieję że mój X zacznie szerzej otwierać drzwi.
Wydaje mi się się że to jest taka weryfikacja do FSD. Takie mapowanie świata rzeczywistego na cyfrowy. Ta cyfrowa wersja musi wystarczyć do wszystkich manewrów. A zebrane dane od użytkowników mogą posłużyć do nowego parkowania.