Też miałem wrażenie, że nie działa ale był duży wiatr to pomyślałem, że rozwiał bąka i nie czuć...Panowie, sprawdzcie prosze czy w trybie sentry działa Wam "Bąk'.
W moim 2023.40.30.5.1 niestety nie, reszta czyli swiatła, klakson i boombox na mikrofonie jest ok.
Nie było czegoś takiego.Tak trochę od czapy pytanie ale wydawało mi się ze na początku to jest marzec 2023 było powiadomienie w aplikacji że sentry coś wykrył - teraz nie mogę takiego czegoś znaleźć. Czy to było i nie ma - czy było i jest tylko ja nie szukałem wystarczająco dobrze ?
Sprawdziłem przed chwilą, nie działa.Panowie, sprawdzcie prosze czy w trybie sentry działa Wam "Bąk'.
W moim 2023.40.30.5.1 niestety nie, reszta czyli swiatła, klakson i boombox na mikrofonie jest ok.
Ciekawe, fajnie, że jest powiadomienie ale za to dowodów nie maView attachment 15305
Dobrze pamiętałem, e jednak dostałem info na komórkę ...Sprawdzę w dzień bo w nocy "wilcy a pochodni nie mam.."
Dzięki za info- czyli coś jest ga rzeczy. Myślę że to zgłoszę do serwisu ba początku stycznia.Jest gorące. Czy wcześniej tak było niestety nie wiem. 🤷♂️
To już jutro. A tak na serio to nie czekaj. Terminu nie dostaniesz z dnia na dzień, a to ryzykowne jeździć z czymś co się tak mocno grzeje.Dzięki za info- czyli coś jest ga rzeczy. Myślę że to zgłoszę do serwisu ba początku stycznia.
Wszystkie samochody z Hardware 4 (HW4) w tym M3 HL, dostają nowy update 2023.44.30.7, może to rozwiąże problem.Dzięki za info- czyli coś jest ga rzeczy. Myślę że to zgłoszę do serwisu ba początku stycznia.