Holiday Update - spekukacje

Bronek

Pionier e-mobilności
Brzmi trochę jakbyś zawierzał swoje życie Tesli. Podczas takiej jazdy z zamkniętymi oczami/ufyflaną przednią szybą (domyślam się że bez trzymania kierownicy i z tego co kojarzę to z obciążnikiem, żeby Tesla o to nie wołała) wypadało by przy tym nucić "Elon, ufam tobie..." :p
Brzmi i owszem ale tak nie jest. Nie jeżdżę w trasie na dwupasmówce na długich nawet innym autem . I przy tych predkościąch to raczej paluch przynajmniej spoczywa nie tylko w nosie .
I wkurw mnie matrixy i długie u innych , bo to co nam sie wydaje super z drugiej strony nie jest takie zawsze

Pabloss

Posiadacz elektryka
Nie wiem bo mam za krótko Teslę czy w zwyczaju firmy jest robić użytkownikom prezent na święta, ale po ostatniej trasie Jaworzno - Łódź - Jaworzno w śnieżycę to wycieraczki koniecznie musi dać się wyłączyć z trybu auto podczas jazdy TACC/AP. One po prostu nie dają rady. TACC/AP bez problemu nawet jak nie było widać linii na jezdni (byłem czujny i w pogotowiu), ale wycieraczki działały bardzo źle.

jnsk3k

Zadomawiam się
Nie wiem bo mam za krótko Teslę czy w zwyczaju firmy jest robić użytkownikom prezent na święta, ale po ostatniej trasie Jaworzno - Łódź - Jaworzno w śnieżycę to wycieraczki koniecznie musi dać się wyłączyć z trybu auto podczas jazdy TACC/AP. One po prostu nie dają rady. TACC/AP bez problemu nawet jak nie było widać linii na jezdni (byłem czujny i w pogotowiu), ale wycieraczki działały bardzo źle.
no na AP nie da się niestety ich całkiem wyłączyć na off, ale możesz przełączyć na dowolną inną ręczną prędkość, np na najwolniejszy tryb

Pabloss

Posiadacz elektryka
no na AP nie da się niestety ich całkiem wyłączyć na off, ale możesz przełączyć na dowolną inną ręczną prędkość, np na najwolniejszy tryb
Tak wiem, ale uważam że to nie jest wystarczające. Chciałbym móc wyłączyć całkowicie i przecierać kiedy ja chcę.

daniel

Señor Meme Officer

Michal

Moderator
Ciekawe jak to się ma do starego komentarza (chyba) greena, że nie da się dołożyć kamer do sentry, bo (chyba) switch 100 Mbit to uniemożliwia.
Taki był mądry... tak cwany :p
Może w CT wsadzili lepszy switch i tylko tam będzie 8.