Holiday Update - spekukacje

Bronek

Pionier e-mobilności
Wycieraczki są do d.... Deszcz ciągły, trochę większy od mżawki. Start jest spóźniony, trzeba co chwilę ręcznie je aktywować. To niezależnie od końcówki wersji... Nie wiem co lepsze? Brak jazdy "po suchym", czy takie zachowanie?
Akurat u mnie, to najgorszy okres ich pracy.
W tej porze roku szczególnie upierdliwy. W trasie jako tako, ok ale po mieście - lipa. Z minutę bez reakcji. To że kamery widzą wystarczajaconie znaczy że ludzie podobnie, tym bardziej że jazda bez AP.

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Wycieraczki są do d.... Deszcz ciągły, trochę większy od mżawki. Start jest spóźniony, trzeba co chwilę ręcznie je aktywować. To niezależnie od końcówki wersji... Nie wiem co lepsze? Brak jazdy "po suchym", czy takie zachowanie?
Akurat u mnie, to najgorszy okres ich pracy.
W tej porze roku szczególnie upierdliwy. W trasie jako tako, ok ale po mieście - lipa. Z minutę bez reakcji. To że kamery widzą wystarczajaconie znaczy że ludzie podobnie, tym bardziej że jazda bez AP.

Osobiście wolę tak niż zamiatanie suchej szyby. Chociaż racja, dalej nie działa to tak jak powinno.

Bronek

Pionier e-mobilności
Wolę wyłączyć gdyby jeździło po suchej (ale tego właśnie nie mialem), niż jak teraz co chwila u mnie paluchem startować. Fakt w Yoke to jest wygodniejsze, niż przy wajhach

Maxxxx

Zadomawiam się
U mnie wycieraczki po update 2023.44.30.7 chodzą zdecydowanie lepiej. Przy poprzednim chyba 2023.44.30.4 prawie w ogóle nie chodziły. Dziś cały dzień jeżdżąc po mieście w 95% byłem zadowolony z momentu wyczyszczenia szyby. Czasem przydałoby się te 2-3s szybciej gdyby zareagowały, ale ogólnie było dobrze :)

Bronek

Pionier e-mobilności
Drugi dzień, mniejszy deszcz, lepiej ale czy to dlatego że taki opad?
Brakuje ok 2 sek mniej do, startu. Niby niewiele ale w ruchu, deszczu, ciemnocie ogólnonarodowej, oślepianiu przez innych, to sporo

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Dziś dostałem tą wersję. Zobaczymy.
Coś tam jeszcze ciekawego zmienili? Ktoś zauważył?

grregg

Fachowiec
Dziś dostałem tą wersję. Zobaczymy.
Coś tam jeszcze ciekawego zmienili? Ktoś zauważył?
U mnie po tych wszystkich aktualizacjach wycieraczki działają gorzej. Przed świąteczną aktualizacja wycieraczki może czasami pracowały nadgorliwie ale przynajmniej działaśy w pełni automatycznie. Teraz przy małym deszczu muszę wciskać ręcznie. Bo automat nie zawsze je załącza :(