A gdzie zamawiałeś i jaką wersję że tak krótko czekasz?Pytanie do @Thekonik, który odebrał, choć z tego co kojarzę to wersję limited. Ja odbieram swój za ~3 tygodnie. Z tego co wiem, to dostanę cegłę 1-fazową i adapter V2L, taki zestaw też pokazywali youtuberzy.
EDIT: I widzę, że nieźle się cenią, skoro za 2420 sprzedają cegłę, która w necie jest za 1125,- (https://supertech.pl/produkt/defa_emove_czarny_typ_2_cee_7_7_6_m_120873676.html)
Jakie finansowanie? Pierwsza wpłata i wysokość raty?A gdzie zamawiałeś i jaką wersję że tak krótko czekasz?
(ja zamawiałem w marcu a odbiór mam na sierpień - wersja smart na 17 bez żadnych innych dodatków)
dostajesz w zestawie ładowarkę 1 fazową na 230V ale jest to tylo 12A więc maksymalne ładowanie 2.4kWCzy w komplecie auta dostaje się kabel do ładowania z 230V?
czy trzeba dokupić? (w drugiej wersji katalogu akcesoriów pojawił się za 2420,00 zł)
A w pierwszych egzemplarzach auta był taki niebieski w bagażniku.
Zamawiałem w połowie lutego w Margo Gdańsk, handlowiec powiedział, że slot zamówił w styczniu i mogę go wziąć, produkcja 3. tydzień lutego, odbiór 3-4 tydzień maja. Wersja SMART bez żadnych dodatków (na 15", bez szyberdachu, w jednym kolorze - bo to były jedyne 3 "opcje").A gdzie zamawiałeś i jaką wersję że tak krótko czekasz?
(ja zamawiałem w marcu a odbiór mam na sierpień - wersja smart na 17 bez żadnych innych dodatków)
Biorę leasing 100,02% na 36 miesięcy z wpłatą "minimalną" na potrzeby dofinansowania, czyli ~37k brutto. Wysokość raty wychodzi trochę ponad 2 tys miesięcznie.Jakie finansowanie? Pierwsza wpłata i wysokość raty?
Tragedia 🤣 To chyba jednak zamówię Khonsa 3-fazowego i adapter na 1-fazę, a ta z zestawu niech sobie leży w piwnicy, bo jest bezużyteczna.dostajesz w zestawie ładowarkę 1 fazową na 230V ale jest to tylo 12A więc maksymalne ładowanie 2.4kW
Jak chcesz ładować w domu, to nie lepiej siłę zrobić?Tragedia 🤣 To chyba jednak zamówię Khonsa 3-fazowego i adapter na 1-fazę,
Ja myślałem o jakimś 3F Zencarze bo sprzedawca twierdził, że tylko w tych pierwszych były kable i adapter V2L, a potem to już w ogóle nic nie będzie.Jak chcesz ładować w domu, to nie lepiej siłę zrobić?
W garażu już mam wallboxa, ale jak będę podróżował do rodziny, to mogę się ładować w domkach jednorodzinnych, czasem z PV, czasem bez, ale zawsze 3f 16AJak chcesz ładować w domu, to nie lepiej siłę zrobić?