Tak jest jakiś agm 70ah. Dziś podjadę na serwis. Zobaczymy co tam powiedzą.A tam jest kwasiak na 12 V ?
Może znajdziesz jakąś machinę do pomiaru głośności w dB ?
A w jaki poziom głośności Pan celuje? Ile decybeli?
Jak na segment A/B to jest super, a ten segment to „miasto mój żywioł” ma wpisane w DNAOK, poziom głośności przy 120 km/h na w miarę nowej i niezużytej autostradzie. Dźwięk zbiera mikrofon w kamerze zamocowany na fotelu pasażera, poziom głośności w kabinie zbliżony lub nieco niższy. Warto zwrócić uwagę, że nie podnoszę głosu lub robię to w minimalnym stopniu - czyli mój mózg nie usiłuje przekrzykiwać hałasu.
Generalnie jednak ten samochód nie został stworzony z myślą o ekspresówkach i podróżowaniu. Podłokietnik w drzwiach jest twardy.
Generalnie jednak ten samochód nie został stworzony z myślą o ekspresówkach i podróżowaniu. Podłokietnik w drzwiach jest twardy.
Fakt, te krzyże celtyckie są dziwneWedług mojej optyki, te felgi nie dodają mu urody.
Ale widzę, że AA/CP jest przewodowy? Bo mi handlowiec wmawia, że jest bezprzewodowy, że na youtube się mylą albo zagraniczne modele faktycznie nie mają. Bo bez bezprzewodowego AA/CP do krótkich podróży, trzeba ten telefon wyciągnąć, zaaplikować przewód, położyć (nie wiem czy półka z ładowaniem indukcyjnym, gdy telefon jest "po kablu" to najszczęśliwsze rozwiązanie). Trochę ta indukcja z przewodowym AA/CP się kłóci moim zdaniem.Generalnie jednak ten samochód nie został stworzony z myślą o ekspresówkach i podróżowaniu.
Fakt, te krzyże celtyckie są dziwne
---
Ale widzę, że AA/CP jest przewodowy? Bo mi handlowiec wmawia, że jest bezprzewodowy, że na youtube się mylą albo zagraniczne modele faktycznie nie mają. Bo bez bezprzewodowego AA/CP do krótkich podróży, trzeba ten telefon wyciągnąć, zaaplikować przewód, położyć (nie wiem czy półka z ładowaniem indukcyjnym, gdy telefon jest "po kablu" to najszczęśliwsze rozwiązanie). Trochę ta indukcja z przewodowym AA/CP się kłóci moim zdaniem.
Jaki Jimny? Ignis!...w końcu zaskoczyło: Suzuki Jimny. Pasują światła (chociaż są niżej), pasuje linia nadwozia, pasują proporcje, pasują przetłoczenia nad kołami – a Jimny to przecież było takie małe słodkie cacuszko![]()