Ile koni mechanicznych ma TM3 LR ?

krzyss

Pionier e-mobilności
Jakos troche sporo tych abstrakcji... KM sie nie zgadzaja, ale lepsze jest to ze mam ładowność 333kg... to też jest takie teoretyczne?

newbe

Posiadacz elektryka
Jakos troche sporo tych abstrakcji... KM sie nie zgadzaja, ale lepsze jest to ze mam ładowność 333kg... to też jest takie teoretyczne?
Masz hak? Ładowność jest marna, bateria LG ciężka i zestaw holowania nie pomaga... U mnie 313 kg wpisali do wyciągu z homologacji. A naklejka w drzwiach mówi 375 kg.

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Myślałem o haku ale pod kątem bagażnika rowerowego. lecz gdybym się skusił na przewożenie ebików, to na pewno nie na szklanym dachu nie dlatego że szklany ale jest wysoko!! A na customowym bagazniku do sedanów np Thule
I gdybym musiał to raczej coś w tym stylu

Attachments

• Bagażnik-dachowy-Tesla-Model-3-520x331.jpg
    Bagażnik-dachowy-Tesla-Model-3-520x331.jpg
    28,5 KB · Liczba wyświetleń: 69
  • Tesla-3-bagażnik-na-dach.jpg
    Tesla-3-bagażnik-na-dach.jpg
    135,1 KB · Liczba wyświetleń: 67

Giacomo

Fachowiec
Myślałem o haku ale pod kątem bagażnika rowerowego. lecz gdybym się skusił na przewożenie ebików, to na pewno nie na szklanym dachu nie dlatego że szklany ale jest wysoko!! A na customowym bagazniku do sedanów np Thule
I gdybym musiał to raczej coś w tym stylu
Ja tylko hak chcialem pod rowery , ale niestety nie mam szans , w zwiazku z tym , kto wie - moze bede krocej jezdzil trojka ... , zobacze co sie na jesien , koniec roku z nowosciami bedzie dzialo