marcinsz
Zadomawiam się
Mam to samoU mnie w tej chwili w aucie próbuje się zainstalować jakaś aktualizacja dotycząca WeCharge . Piszę że próbuje bo pasek stanu zatrzymał się o stoi. Aktualizacja odbywa się w tle i tylko jak jesteśmy w aucie
Mam to samoU mnie w tej chwili w aucie próbuje się zainstalować jakaś aktualizacja dotycząca WeCharge . Piszę że próbuje bo pasek stanu zatrzymał się o stoi. Aktualizacja odbywa się w tle i tylko jak jesteśmy w aucie
Ja ostatcznie nie czekałem na ruch vw tylko sam zadzwoniłem i umówiłem sie na 18.08.Mam to samoCzekam na telefon i główną akcję.
W moim przypadku na liście rzeczy do zrobienia jest wymiana akumulatora 12v + aktualizacja do 2.4Mam nadzieję że to jednostkowy przypadek, bo ze swoimi mam już omówione i raczej wiedzą jak wygląda akcja, w systemie pisze zmienić akumulator. Pytanie brzmi czy w kazdym aucie ma być wymieniany akumulator, bo to chyba zależy od numeru VIN, podejrzewam, że jeżeli rzeczywiście zrobili aktualizację 2.4 to system by ich nie puścił gdyby akumulator miał być wymieniany. Na 100 % akcja dotyczy modeli z pierwszej edycji, ta akcja z akumulatorami, jak wyglada w innych to już pytanie do tych co mają wgląd do systemu VW.