Trochę wkurza mnie czytanie o tym, mając do dyspozycji 4 wtyczki V2 200km od domu.
Żal mi Was trochę, szczerze powiedziawszy, bo czytam to Forum od ponad 2 lat i jakoś realnego 'kopa' w poprawie infrastruktury w PL nie widzę. Dużo za to obiecanek... Rachunki za prad macie takie, że się do PAN trzeba zapisać aby to zrozumieć, dopłaty do EV pokombinowane. Chociaż ze starym prosumentem się niektórym poszczęściło.

A propos: u mnie w promieniu 70 mil (choć od południa się nie da bo mam morze

) apka Tesli pokazuje mi 40 lokalizacji (nie wiem ile wtyczek w sumie). Więcej / dalej pokazać nie chce
O panie, 4 ziko za kWh, to aż sok z cebuli wyciska... Ale paliwo też macie droższe i pewnie jest jakaś tam korelacja + manipulowanie abonamentami.
To i tak niewiele. Ulubiony przez niektórych tu na Forum Shell Recharge 'kosi' u nas 93 pensy za kWh, drugi na niesławnym pudle jest BP Pulse z 86 pensami za kilowat. Greenwashing na całego
Paliwko 1,5 GBP za litr w marketach i ok 1,7 GBP na autostradowych stacjach
Tak Greenway'owo. Z ciekawości jaka jest cena dla najszybszych tosterów na świecie?
Tesla ma różne ceny przecież. Najniżej u nas widziałem chyba 24 pensy dla Tesli.
Czekaj, o jakie tostery chodzi, bo nie łapię...