IMO mocno niedoceniane auto, ale "niekonserwatywny" wygląd wielu zniechęca. Dziadersi i miękiszony ;-PSoul to specyficzne auto, więc potencjalnych kupców będzie mało, a używana wersja BEV to już ekstremalnie wąskie grono zainteresowanych.
Jednak gdy ktoś to kupuje raczej powinien brać pod uwagę że grupa odbiorców będzie wąziutka… od zawsze takie auta były dostępne na rynku. Kup MX-5 i płacz ze nie możesz sprzedać po 5 latach. Znajomy trzymał blisko 2 lata - jak nie sprzedasz wiosna to praktycznie nie masz szans przez cały rok. Soul wygląda jak wygląda i jak znacząca większość mając do wyboru Soula i Niro wybierze Niro. Nie każdy ma potrzebę wyróżniać się w tłumieIMO mocno niedoceniane auto, ale "niekonserwatywny" wygląd wielu zniechęca. Dziadersi i miękiszony ;-P
No - Niro kupują zamiast Soula…Dziadersi i miękiszony
Nie jest, a wręcz przeciwnie.Ten Soul jest tak brzydkim autem,
W tej cenie nie wybierze.znacząca większość mając do wyboru Soula i Niro wybierze Niro.
Miałem MX-5. Sprzedałem na pierwszy dzień po wystawieniu ogłoszenia pierwszemu oglądaczowi bez żadnych negocjacji cenowych. żeby nie było że miałem łatwo to sprzedawałem w październiku za cenę powyżej rynkowej i prawie dwukrotnie drożej niż kupiłem. Żałuje tej sprzedaży do dzisiaj...Kup MX-5 i płacz ze nie możesz sprzedać po 5 latach. Znajomy trzymał blisko 2 lata - jak nie sprzedasz wiosna to praktycznie nie masz szans przez cały rok.