Jak tam Wasze wnioski (firmowe, bez leasingu)?

Jusand

Posiadacz elektryka
Ja dziś dostałem od nich informację, że adres email kontaktowy nie zgadza się z adresem na które miałem konto zarejestrowane w NFOŚiGW.
Mam zarejestrować konto powiązane z adresem email kontaktowym, bo inaczej nie wyślą mi umowy. No ręce opadają.

Cav

Pionier e-mobilności
Nie tylko o rodo jednak chodzi, można już przejrzeć umowę i ją uzupełnić tam gdzie są braki (to już trzeba).
U mnie np. nie było danych sądu rejestrowego.

Gadałem po wypełnieniu z koordynatorem programu, jak nie będą mieli uwag po tym uzupełnieniu danych, to po tygodniu sprawa trafia na zarząd, on przyklepuje wniosek, a potem już podpisanie umowy, zabezpieczenia i wypłata.
Mówią że max dwa tygodnie, czyli realnie do miesiąca.

Jusand

Posiadacz elektryka
Właśnie dostałem "prośbę" o uszczegółowienie warunków umowy o udzielenie dofinansowania w programie Mój elektryk.
Teraz musze "tylko" utworzyć aktualizację formularza i zarząd NFOŚiGW pochyli się nad uchwałą w sprawie udzielenia dofinansowania.

Cav

Pionier e-mobilności
Dobra, już nie wpisujcie każdego przypadku że ktoś dostał to samo.
Bo oni to samo pewnie wysłali do tysięcy ludzi.....

Napiszcie jak już ktoś dostanie umowę do podpisu.

Jac3k

Posiadacz elektryka
Dobra, już nie wpisujcie każdego przypadku że ktoś dostał to samo.
Bo oni to samo pewnie wysłali do tysięcy ludzi.....

Napiszcie jak już ktoś dostanie umowę do podpisu.
Wczoraj zrobiłem uszczegółowienie a dzisiaj dostałem odpowiedź.
Podpisz plik PDF przy użyciu Podpisu Zaufanego lub Podpisu Kwalifikowanego i wyślij wniosek za pośrednictwem ePUAP na skrytkę ePUAP właściwego Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej. Z tego co widzę to jest to już umowa do podpisania. Wygląda na to, że muszę to podpisać podpisem kwalifikowanym. Trzeba ogarnąć jednorazowego Szafira.

Last edited:

Cav

Pionier e-mobilności
Ale to nadal wniosek, więc tego etapu jeszcze nie przeszedłeś.
Zbędne info - skupmy się na dalszym etapie.

Jac3k

Posiadacz elektryka
Wygląda na to ze po uszczegółowieniu mamy umowę do podpisania. Wymaga to podpisu kwalifikowanego. Nie można zrobić tego profilem zaufanym jak do tej pory. Muszę ogarnąć jak to zrobić.