My tu piszemy właśnie o nieuchronności. Jak grochem o ścianę.Kara śmierci i wasz problem będzie rozwiązany.
No prawie. Bo będą wyjątki, kierowcy z wielkimi plecami, na których przepisy nie robią wielkiego wrażenia.
A ja dalej czekam na odpowiedź czemu sprzedajemy auta które w większości są ograniczone do 250km/h (Volvo do180km/h)? Skoro w Europie najszybciej można jechać 140km/h? Skoro można ograniczyć do 180 to można i do 140.My tu piszemy właśnie o nieuchronności. Jak grochem o ścianę.
To nie jest prawda. Masz jeszcze DE, gdzie przynajmniej w teorii można jeździć ile chcesz. A robimy takie samochody, bo można, bo Niemcy to największy rynek motoryzacyjny w Europie, bo są ludzie, którzy na to zwracają uwagę.Skoro w Europie najszybciej można jechać 140km/h?
No ale starałem się odpowiedzieć na pytanie zadane w temacie w temacie postu. Broń palna też sama nie strzela ale nie sprzedajemy jej społeczeństwu na prawo i lewo wierząc, że trafi tylko w ręce odpowiedzialnych użytkowników.To nie jest prawda. Masz jeszcze DE, gdzie przynajmniej w teorii można jeździć ile chcesz. A robimy takie samochody, bo można, bo Niemcy to największy rynek motoryzacyjny w Europie, bo są ludzie, którzy na to zwracają uwagę.
Tak tylko zauważę, że nie ma samochodów, które zmuszają użytkownika do ciśnięcia gazu.
Jeżeli masz na myśli PL, to w tej chwili pozwolenie na broń palną wyrabia się na podobnym poziomie trudności co prawo jazdy.No ale starałem się odpowiedzieć na pytanie zadane w temacie w temacie postu. Broń palna też sama nie strzela ale nie sprzedajemy jej społeczeństwu na prawo i lewo wierząc, że trafi tylko w ręce odpowiedzialnych użytkowników.
Tak wiem kółko sportowe itp.Jeżeli masz na myśli PL, to w tej chwili pozwolenie na broń palną wyrabia się na podobnym poziomie trudności co prawo jazdy.