twizy
Zadomawiam się
Dokładnie tak. "Froga" nie umiemy złapać to wszystkich będziemy nękać?Pan Twizy cały czas ma postawę "Złodziei łapać a nie porządnych ludzi"
Dokładnie tak. "Froga" nie umiemy złapać to wszystkich będziemy nękać?Pan Twizy cały czas ma postawę "Złodziei łapać a nie porządnych ludzi"
Ale po co to robić jak z użyciem tej właśnie technologii możemy na tym odcinku jeździć szybciej? Możemy mieć lepszą infrastrukturę a nie przejścia w środku lasu.Już to raz napisałem, napiszę jeszcze raz.
Technologia jest dziś taka, że możemy każde nowe auto ograniczyć do prędkości obowiązującej na danym odcinku.
Cywilizacje zabija uznawanie głupoty za mądrość....
Klasyk kiedyś powiedział, że broń nie zabija ludzi, to ludzie zabijają ludzi....
Ja bym się trzymał tego, że u naszego zachodniego sąsiada nie ma ogólnego ograniczenia prędkości na autostradzie, jezdnie nawet na drogach lokalnych są gładkie jak stół a ograniczenia są dobierane do warunków np dynamicznie wyświetlane. Oni te autostrady mają od wielu wielu lat....
Teraz będziemy sprowadzać znów tą dyskusję do absurdu "A 10 km/h to najbezpieczniej". Nie zgadzam się na to, jest przepisowa w miarę bezpieczna prędkość na autostradzie 140 km/h i tego się trzymajmy. Dziękuję.
Nie ma błędu prędkościomierza auta polegającego na tym, że pokazuje za mało bo są przeskalowane tak, by pokazywały za dużo....
2) To ograniczenie 10+ jak dla mnie ze względu na błąd licznika w autach ale może być i dla mnie 140 km/h może jestem zbyt konserwatywny.
Baju baju, po prostu nie widzisz jakie błędy popełniasz....
Od kilku lat grosza do tego nie dołożyłem jeżdżąc przepisowo. Polecam.
Dyskutowałeś z kimś kto ma taką broń czy ze swoim wyobrażeniem?To można łatwo sprowadzić do dyskusji po co ludziom jak w USA broń automatyczna? Do obrony?
No i właśnie u naszego zachodniego sąsiada ...Przed kim? Po co Ci samochód który jeździ 300 km/h jeśli efektywnie nie możesz go używać.
Apeluję byście napisali jeden artykuł (ale dobry!) to go skomentuję i będziecie mieli jedną odpowiedź na wybrane tematy jakie w nim poruszyliście. I obiecuję solennie nie odpowiadać wielokrotnie na dany artykuł.W dzisiejszym odcinku sraczki twizziego....
To są posty różnych ludzi panie twizy, tutaj nikt artykułów nie pisze to nie jest gazeta. Można na nie odpowiadać w ramach jednego własnego posta.Apeluję byście napisali jeden artykuł (ale dobry!) to go skomentuję i będziecie mieli jedną odpowiedź na wybrane tematy jakie w nim poruszyliście. I obiecuję solennie nie odpowiadać wielokrotnie na dany artykuł.
Panie (z dużej!), i dlatego właśnie że są różnych ludzi to odpowiadam każdemu z osobna. Rozprawki pisze się w podstawówce.To są posty różnych ludzi panie twizy, tutaj nikt artykułów nie pisze to nie jest gazeta. Można na nie odpowiadać w ramach jednego własnego posta.
Czyli mozesz jechac nawalony bylebyś jechał prosto i nie przekaraczal prędkości. Powołując sie na domniemanie niewinnosci odmawiamy dmuchania?Kontrole co do zasady są nieuzasadnione bo łamią zasadę domniemania niewinności.
Nie rób z siebie ofiary.Czyli mozesz jechac nawalony bylebyś jechał prosto i nie przekaraczal prędkości. Powołując sie na domniemanie niewinnosci odmawiamy dmuchania?
Ponioslo Cię A gdy jesteśmy trzeźwi pozywamy gliniarzy o naruszenie naszych praw?