Jaki kabel dostajemy razem z samochodem?

wxwx78

Fachowiec
Odświeżam, stary, temat: jakie kable są w zestawie z Juniperem ? Podczas zakupu żadnych adapterów/wallbox'ów itp nie zaznaczałem (obecnie w domu nie mam się jak ładować ; po wakacjach planuję batalię z Spółdzielnią o ładowanie na swoim miejscu w garażu)

nabrU

Moderator
Kabel Type 2 tylko. 'Cegła' za dopłatą albo za np. kasę z referali.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Odświeżam, stary, temat: jakie kable są w zestawie z Juniperem ? Podczas zakupu żadnych adapterów/wallbox'ów itp nie zaznaczałem (obecnie w domu nie mam się jak ładować ; po wakacjach planuję batalię z Spółdzielnią o ładowanie na swoim miejscu w garażu)
Jeśli byś potrzebował Teslowej "cegły" (czyli mobilnego EVSE podłączanego do zwykłego gniazdka) to mam na zbyciu po poprzedniej Tesli. Nówka sztuka, nawet nie rozpakowana. Jeśli jesteś zainteresowany odezwij się na priv.

danielm

Pionier e-mobilności
Jeśli byś potrzebował Teslowej "cegły" (czyli mobilnego EVSE podłączanego do zwykłego gniazdka) to mam na zbyciu po poprzedniej Tesli. Nówka sztuka, nawet nie rozpakowana. Jeśli jesteś zainteresowany odezwij się na priv.
ja też prawdopodobnie będę szukał bo kupujący starą tesle się upadł że będzie potrzebować EVSE, ale auto zamówione wczoraj więc mam jeszcze kilka tyg na ogarnięcie

wxwx78

Fachowiec
Dziękuję, ale mi się nie przyda - obecnie nie mam jak z "cegły" korzystać a na miejscu parkingowym będę chciał "siłę".