Jeśli byś potrzebował Teslowej "cegły" (czyli mobilnego EVSE podłączanego do zwykłego gniazdka) to mam na zbyciu po poprzedniej Tesli. Nówka sztuka, nawet nie rozpakowana. Jeśli jesteś zainteresowany odezwij się na priv.Odświeżam, stary, temat: jakie kable są w zestawie z Juniperem ? Podczas zakupu żadnych adapterów/wallbox'ów itp nie zaznaczałem (obecnie w domu nie mam się jak ładować ; po wakacjach planuję batalię z Spółdzielnią o ładowanie na swoim miejscu w garażu)
ja też prawdopodobnie będę szukał bo kupujący starą tesle się upadł że będzie potrzebować EVSE, ale auto zamówione wczoraj więc mam jeszcze kilka tyg na ogarnięcieJeśli byś potrzebował Teslowej "cegły" (czyli mobilnego EVSE podłączanego do zwykłego gniazdka) to mam na zbyciu po poprzedniej Tesli. Nówka sztuka, nawet nie rozpakowana. Jeśli jesteś zainteresowany odezwij się na priv.
Dziękuję, ale mi się nie przyda - obecnie nie mam jak z "cegły" korzystać a na miejscu parkingowym będę chciał "siłę".Jeśli byś potrzebował Teslowej "cegły" (czyli mobilnego EVSE podłączanego do zwykłego gniazdka) to mam na zbyciu po poprzedniej Tesli. Nówka sztuka, nawet nie rozpakowana. Jeśli jesteś zainteresowany odezwij się na priv.