Jaki samochód elektryczny do 20 000 zł

lmc

Nowy na Forum
Witam, chciałby dołączyć do klubu i chciałem się poradzić. Jakiego elektryka polecacie do 20 tys zł? Bo szukam i ceny z kosmosu jakieś. Tylko nie piszcie żeby dołożyć, bo mnie nie stać normalnie, a też chciałbym być ekologiczny. Ja za bardzo w temacie się nie znam, ale tutaj na pewno mi pomożecie. Tylko nie jakies wynalazki pół na pół, bo czytałem tutaj że w pełni elektryczne są lepsze. Tak więc prosiłbym o propozycje. Albo może ktoś akurat swoje zmienia, to prosiłbym o cynk. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich.

lmc

Nowy na Forum
Citroen Ami
Poważnie pytam, do pracy mam 30 km a i dwójke dzieci w to nie wsadzę. Zresztą przy prawie 2 metrach wzrostu i problemach z kręgosłupem to w to bym nawet się nie wcisnął. 4 miejsca muszę mieć i najlepiej 4 drzwi chociaż nie musowo. No coś normalnego, bajerów czy 3 sekund do setki nie potrzebuje, ale rodzinę by się przydało zapakować. Mimo wszystko dzięki i może masz jakąś inną propozycje. Pozdrawiam.

Ev3

Pionier e-mobilności
Witam, chciałby dołączyć do klubu i chciałem się poradzić. Jakiego elektryka polecacie do 20 tys zł?
Mam smarta na sprzedaż w tej cenie.
Na miasto jak znalazł.

Last edited:

vwir

Pionier e-mobilności
Poważnie pytam, do pracy mam 30 km a i dwójke dzieci w to nie wsadzę. Zresztą przy prawie 2 metrach wzrostu i problemach z kręgosłupem to w to bym nawet się nie wcisnął. 4 miejsca muszę mieć i najlepiej 4 drzwi chociaż nie musowo. No coś normalnego, bajerów czy 3 sekund do setki nie potrzebuje, ale rodzinę by się przydało zapakować. Mimo wszystko dzięki i może masz jakąś inną propozycje. Pozdrawiam.
Jeśli znajdziesz w tych pieniądzach to Leaf I. A jeśli nie to trojaczki Citroen C-zero/Peugeot iOn/Mitsubishi iMiev, przy czym są to zauważalnie gorsze samochody niż Leaf.

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
melex, ami, leaf lub coś premium po niewielkiej stłuczce prosto od Niemca który płakał jak sprzedawał albo coś ze spalinowców po konwersji ;)

Halisep

Posiadacz elektryka
Z tych bardziej realistycznych propozycji, to:
  • Nissan Leaf 1
  • Renault Twingo
  • Smart Forfour
Przy zerowej akcyzie nie ma co się zamykać tylko na polskie oferty.